Egyéb kategória

Egy nő szülés utáni posztja felrobbantotta az internetet

A napokban egy nő sikeresen életet adott gyermekének, kórház helyett azonban kocsija hátsó ülésén következett be a szülés. Az újdonsült anyuka pedig olyan Twitter-bejegyzést tett közzé utána, amivel megnevettette az internet népét.
vous - 2016.05.05.
Egy nő szülés utáni posztja felrobbantotta az internetet

Múlt vasárnap a 30 éves Beth Newell-lel, a Reductress nevű szatirikus oldal készítőjével nem mindennapi dolog történt: a kocsi hátsó ülésén hozta világra gyermekét. Éppen a kórházba tartott, mikor elfojt a magzatvize, ezután pedig annyira gyorsan indult be nála a szülés, hogy férjével épp csak arra volt idejük, hogy keressenek egy vízszintes felületet: ez pedig egy kocsi hátsó ülése volt.

Miután beszálltunk az autóba, öt perc sem telt el, és a gyerekünk feje már kint volt.

– mondta Newell a BuzzFeednek. Miközben a férje, Peter kétségbeesetten tárcsázta a 911-et, a velük tartó szüléskísérő, Sylvie segített Bethnek világra hozni Maeven nevű kislányát, aki ép és egészséges – ráadásul híres is. Miután ugyanis az újdonsült anya is jobban lett, dobott egy laza tweetet is, melyben új kocsit kér a Hondától.

Forrás:
Twitter

Nemrég megszületett a kislányom egy Honda Fit hátuljában. Kicsit kikészítettem. Kaphatnék egy új autót?

A bejegyzés két nap leforgása alatt 17 000 választ és 31 000 lájkot kapott – úgy látszik, mindenki kedveli a Beth-féle humort. A tweetre még a Honda is reagált: gratulációjukat fejezik ki, de egyelőre úgy tűnik, hogy nehezen válnának meg egy újabb 2016-os modelltől.

Ajánlott cikkek