Ezért ne vesszetek össze a pasitokkal, ha barnító sprayt használtok!

Ezért ne vesszetek össze a pasitokkal, ha barnító sprayt használtok!

Mind tudjuk, a gimis bálra készülődni nem egyszerű műfaj. Meg kell venni a megfelelő ruhát, megcsinálni a tökéletes frizurát, megtalálni a hozzá passzoló körömlakkot és sminket, és utolsó simításként egy kis barnító spray sem árthat, hogy a bőrünk tökéletes legyen – legalábbis egy ohiói kamasz lány így gondolta. Csak éppen arra nem számított, hogy mi fog történni utána.

Egy bál sok lányból heves érzelmi reakciókat válthat ki, de az ohiói lány esetében nem a gondosan elkészített smink volt az egyetlen, amit félteni kellett a pityergéstől. Ugyanis miután a lány elsírta magát, igen érdekes látványt nyújtott.

A 17 éves Skyler Davis még sohasem használt barnító sprayt ezelőtt – és valószínűleg ezután még egy jó ideig nem is fog. Mivel izgult a bál miatt, mindenképp ellenállhatatlan külsőt szeretett volna varázsolni magának, de úgy érezte, hogy túl sápadtan fest, ezért jutott eszébe kipróbálni a sprayt. Miután a megfelelő színre barnult, összevesztek a barátjával, ez pedig megsiratta Skylert – írja a Buzzfeed.

Aznap kegyetlen leckét adott neki az élet, amit jobb, ha ti is megfogadtok, ha nem akartok így kinézni: soha, de SOHA ne sírjatok barnító spray használata után!

Forrás:
Twitter

Miután a veszekedés után belenéztem a tükörbe, csak még jobban elkezdtem sírni.

Persze soha semmi csak fekete vagy fehér: miután Skyler barátai unszolására posztolta a fenti képeket a Twitterre, a válaszolók egyike megható szlogent biggyesztett alájuk: „A spray-könnyek sosem száradnak fel”. Ráadásul egy alapos zuhany és több réteg alapozó segítségével el tudta tüntetni a nyomokat és ugyanolyan szép volt a bálon, mint a többiek, később pedig a barátjával is kibékültek.