Egyéb kategória

A nap híre: elkészült a KFC csirke ízű körömlakkja!

Én nem jutok szóhoz, de komolyan. Azoknak, akik a körömrágás ellen küzdenek, sajnos van egy rossz hírünk, azoknak pedig, akik imádnak enni és nem vetik meg a jó öreg KFC-t, egy jó hírünk: a KFC piacra dobta a csirke ízű körömlakkot!
vous - 2016.05.06.
A nap híre: elkészült a KFC csirke ízű körömlakkja!

Nem, nem vicc. A KFC piacra dob egy sor ehető körömlakkot, mely a „Finger Licking Good” – vagyis az „Az ujjnyalogatás jó” nevet kapta. És mint ahogy a Huffington Post oldaláról kiderült, bizony olyan ízük lesz, mint a híres és sokak által imádott csirkéjüknek. A lakkok kétféle árnyalatban és ízben lesznek kaphatóak: egy original, vagyis eredeti és egy hot & spicy, tehát csípős íz közül lehet majd választani.

Forrás:
KFC

A KFC élelmiszer-technológusokkal dolgozott együtt, hogy a körömlakkokba bele tudja csempészni a híres mix titkos 11 összetevőjét, s ezáltal biztosítani tudja a vásárlóknak a megszokott ízt. Az ehető körömlakk receptje egyedülálló és különleges eljárás során készült, hogy kellő idő után is tartani tudja az ízét.

Forrás:
KFC

A vásárlóknak ugyanúgy kell használni őket, mint a rendes körömlakkokat. Csak felviszik egy vagy két rétegben és megvárják, hogy megszáradjon. Utána pedig addig lehet nyalogatni, amíg csak akarjuk.

Egy bökkenő van, hogy egyelőre még csak Hongkongban lehet megvásárolni a körömlakkokat.

Mit szóltok ehhez az újításhoz?

Ajánlott cikkek