Lehet, hogy lejárt a hajvasalótok szavatossági ideje? – ellenőrizzétek gyorsan!

Lehet, hogy lejárt a hajvasalótok szavatossági ideje? – ellenőrizzétek gyorsan!

Úgy érzitek, hogy a hajatok sokkal szárazabb, mint máskor, pedig mindent megtesztek érte? Hajpakolással, balzsammal kényeztetitek, kókuszolajos dunsztban érlelitek, mégsem segít rajta semmi? Nem a hajatokkal van baj, lehet, hogy egy apró, banális dologgal nem számoltatok.

Ha semmi nem segít a száraz hajatokon, akkor bizony lehet, hogy a hajvasalótokkal van probléma. Ugyanis, döbbenet ide vagy oda, a hajvasalónak is van szavatossági ideje, ami a Daily Mail szakértője, Robert Kovacs szerint nagyjából öt év.

Mint minden elektromos eszköznek, a hajvasalónak is van egy egészséges élettartama, amikor jól működik. Nyilván ez függ a használat gyakoriságától, de öt évnél tovább nem javasolt használni.

– mondta a szakember, és elmagyarázta, hogy ennyi idő múltán a hajvasaló lapjai már nem jól vezetik a hőt, így nagyon káros a hajra: fénytelenné, szárazzá, töredezetté teszi.

Szóval ha már túl öreg a vasatok, és úgy érzitek, minden törődés ellenére sem egészséges a hajatok, talán ideje lecserélnetek!

Itt az idő göndöríteni!

Lányok, ha kiderült, hogy a hajvasalótok szavatossága igencsak lejárt, ne essetek kétségbe! Ha eddig azzal göndörítettétek a hajatokat, nem kell pánikolnotok, van jó pár más módszer is arra, hogy hullámos loknikat varázsoljatok magatoknak. Ráadásul a VOUS-lányok mindegyiket kipróbálták, és megírták, melyik mennyire vált be.