Egyéb kategória

Hoppá! Egy technika, amivel könnyen megtalálhatjátok az elveszett fülbevalótokat

Régebben folyamatosan elhagytam a fülbevalóimat, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Nemegyszer vettem észre, hogy a kedvenc ezüst fülbevalóm fele nincs se a fülemben, se a zsebemben, majd otthon sem találtam meg. Akkor még nem tudtam erről a szuper praktikáról!
vous - 2016.05.21.
Hoppá! Egy technika, amivel könnyen megtalálhatjátok az elveszett fülbevalótokat

Ha korábban eszembe jutott volna ez a jó kis technika, amit a PureWow oldalon fedeztünk fel, lehet, megkíméltem volna magam a detektívesditől. Ne essetek az én hibámba, inkább nézzétek meg, hogyan találhatjátok meg a legegyszerűbb módon az elhagyott apró ékszereiteket!

Hogy mire lesz szükségetek? Egy régi, zárt szárú cicanadrágra és egy működőképes porszívóra. Ha csak hagyományos, nyitott végű cicanacitok van, semmi para! Azt is rá tudjátok úgy húzni kis ügyességgel a cső végére, hogy az majd elkapja a fülbevalótokat.

Először is szabaduljatok meg a porszívó végétől, hogy a csöve legyen szabadon. Húzzátok rá a leggings egyik szárát, majd kapcsoljátok be a porszívót. Elkezdhettek keresgélni a kanapé alatt, majd lassan húzzátok ki onnan a csövet – miközben még megy a gép –, ezután kikapcsolhatjátok a szerkezetet. Ha minden igaz, a cicanacitok felfogta a fülbevalótokat. Ha pedig nem, keresgéljetek tovább ezzel a fülbevaló-detektorral!

Azért így sokkal egyszerűbb!

Ajánlott cikkek