Könnyed arcpakolások, amik felkészítik a bőrötöket nyárra

Könnyed arcpakolások, amik felkészítik a bőrötöket nyárra

Itt a nyár! Na jó, még nem, de mindjárt kopogtat az ablakon. Onnan lehet érezni, hogy közeledik, hogy minden nőben bizseregni kezd a tettvágy, hogy kezdjen valamit a testével, hajával, na meg a bőrével.

A testetekért a közös keddi Torna(N)órákon már tesztek, hajtrendekben sem szenvedtek hiányt, hiszen az idei év a színes hajaké! Ami pedig a bőrötöket illeti, az alapvető dolog, amire szükségetek van a szép bőrhöz, az a sok-sok víz! Ha eddig nem szoktatok rá, akkor most szokjatok rá, nehogy a kánikula közepén legyetek rosszul! A vízen kívül pedig egy jóféle házi arcpakolás az, amire szükségetek lesz. El is hoztam nektek Takács Nóri jól bevált arcpakolásait, hogy egy helyen megtaláljátok őket, így könnyedén tudtok válogatni, attól függően, éppen mire van szüksége a bőrötöknek.

Forrás:
Norie videó

Szőlős arcpakolás a selymes arcbőrért

Ha selymes bőrre vágytok, akkor ideje a szőlőhöz nyúlnotok. Számos pozitív hatásáért már agyondicsértük nektek ezt a gyümölcsöt, Nóri, felismerve a benne rejlő fantasztikus értéket és lehetőséget, rögtön kutyult is magának egy isteni arcmaszkot, amit megtaláltok itt!

Epres csoda a bőrnek

Az epret vétek nem megenni, kivéve, ha nemes célért teszitek. És mi lehet nemesebb cél annál, hogy szebbé, egészségesebbé varázsoljátok az arcbőrötöket? Mivel úgyis itt az eperszezon, használjátok ki az időt, és az epres nasi mellé dobjatok fel egy epres arcpakolást is! A receptjét megtaláljátok itt, de vigyázat, nagyon finom, ne csaljatok, tényleg az arcotokra kerüljön!

Pattanások ellen

A meleggel sajnos megérkezik az izzadás is, és az arra hajlamosaknál a zsíros, fénylő bőrrel a pattanások is. Nóri rátok is gondolt, ugyanis van egy szuper pattanásűző pakolása is, amit megtaláltok itt!

Regeneráló csodakence a másnapos arcra

Mert ha már nyár, akkor buliszezon is, és lássuk be, egy kiadós buli idővel meglátszik az arcotokon is. Ilyenkor pedig a nyúzott bőrötöknek és lelketeknek csakis egy tápláló, vitamindús simogatásra van szüksége, amit meg is találtok itt!