Egyéb kategória

Szupervicces paródia készült a Follow me házaspárból

Nem mindenki vágyik romantikus, csöpögős pillanatokra és képekre. Nagyon jó példa erre az a tajvani házaspár, akik konkrétan elhíresültek kiparodizált képeikről. Vigyázat, hasfájósan röhögős képek következnek!
vous - 2016.05.19.
Szupervicces paródia készült a Follow me házaspárból

Mindannyian jól emlékszünk Murad Ossmannra és feleségére, Nataliára, akik a világot körbeutazva, minden pillanatukat megörökítették. Aztán Natalia megunta a folytonos fényképezkedést és kézen fogva elkezdte maga után húzni fotós párját. És ebből lett a világsiker, hiszen azóta már mindenki megcsodálhatta gyönyörű kézen fogós képeiket, ha esetleg nem rémlene, itt nézhetitek meg őket újra. Ám most nem is róluk lesz szó, hanem egy másik párról.

Ugyanis egy tajvani házaspár, Forrest Lu és kedvese, Agnes Chien úgy döntött, hogy kicsit viccesebbre veszik a figurát és kiparodizálják az előbb említett ikonikus pózt. Ahelyett, hogy kézen fogva sétálnának Agnes inkább az orránál vagy a hajánál fogva húzza végig Hawaii csodás részein Forrestet.

A fotók annyira tetszenek a közönségnek, hogy néhány óra alatt több mint 34.000 megosztást és 121.000 lájkot kaptak a Facebookon.

Jöjjenek az eszméletlen vicces képek:

Mi imádjuk ezeket a fotókat és alig várjuk a folytatást!

Ajánlott cikkek