Egyéb kategória

A mindig összeszedett, üde nők titka: ezért nem nyúzottak soha

Egyre rohanóbb életet élünk, mindenki csak siet hol suliba, hol munkába, majd onnan bevásárolni, és napestig sorolhatnám. Egyre többen bízzák magukat a kávéra, hogy az majd feltölti őket energiával, így dézsaszámra öntik magukba a koffeint nap mint nap. De mégis vannak olyan nyugodt, mindig friss és magukkal harmóniában lévő nők, akikre irigykedünk. Mi a titkuk?
vous - 2016.05.28.
A mindig összeszedett, üde nők titka: ezért nem nyúzottak soha

Azt már összeszedtük nektek, mi a titka azoknak az embereknek, akiknek még sosem tört be a telefonja, valamint a látszólag sosem izzadó nők módszereinek is utánajártunk. A PureWow most azokat a dolgokat hozta el, amiket nekünk is meg kéne tennünk ahhoz, hogy ne mindig nyúzottan essünk be reggel 8-ra a melóba vagy az iskolapadba. Lássuk, mik is ezek, felfrissülésre fel!

Részletes határidőnaplót kellene vezetnünk

Én is vezetek határidőnaplót – már amikor eszembe jut beleírni a dolgaimat –, de egyedül ettől még nem váltam összeszedetté. Elvileg a felkészültség a kulcs, és fontos az is, hogy mindig észben tartsuk, mi az, amit elvégeztünk, és melyik az a feladat, ami még várat magára.

Meg kell tanulnunk nemet mondani

Na ez az, ami nekem tényleg nem megy, vagy pedig nagyon nehezen. Lételemem a mászkálás, a szórakozás, így ha valaki elhív egy itallal kísért rövidke beszélgetésre, tuti, hogy vevő leszek rá, ha éppen nem dolgozom. Ebből aztán természetesen hosszabb beszélgetés lesz, ami miatt másnap csodaszép karikás szemekkel indulhatok neki a napnak. Sokszor nem ártana a pihenés mellett döntenem – már gyakorlom, tegyétek ti is! –, hogy másnap újult erővel – és ne félelmetes külsővel – ugorjak neki a munkának. Szerintem sokatoknak ismerős ez az érzés.

Előre kellene gondolkodnunk, terveznünk

Ismerős, amikor azt gondoljátok, hogy maximum 20 percbe telik, mire eljuttok a barátnőtökhöz? Majd mire kitessékelitek magatokat az ajtón, az több mint 5 percbe kerül, mert elmegy az idő az aktuális cipő kiválasztásával, majd eszetekbe jut, hogy a szobában hagytátok a telefont vagy a headsetet, és a végén biztos, hogy késtek vagy negyed órát, vagyis az egészből csak rohanás lesz. Azok a nők, akik mindig frissen és üdén érkeznek meg valahova, előre felkészülnek az ilyen helyzetekre. Tehát minimum negyed órával előbb kezdenek el készülődni, hogy nyugodtan indulhassanak útnak és az esetleges akadályoknak.

Mostantól legyetek ti is mindig üdék és összeszedettek, együtt meg tudjuk csinálni!

Ajánlott cikkek