Egyéb kategória

Szerezzétek be az egyik legfontosabb ruhadarabot, ami nélkül nem érdemes sportolni indulni!

Itt a nyár, az álomalak érdekében pedig még most sem késő célba venni az edzőtermet vagy a futópályát. Előtte viszont hölgyeim, érdemes lenne a megfelelő ruházkodást, cipőt és felszerelést biztosítani magunknak. Vessünk egy pillantást az egyik legfontosabb dologra, a sportmelltartókra!

vous - 2016.06.02.
Szerezzétek be az egyik legfontosabb ruhadarabot, ami nélkül nem érdemes sportolni indulni!

Mozgásunkhoz elengedhetetlen alapfelszerelésünk a sportmelltartó. Sokan nem is gondolnák, de a hétköznapi, merevítős melltartók azon kívül, hogy kinyúlnak és tönkremennek, a mozgás alatt rendkívül kényelmetlenek is lehetnek, ráadásul nem szorítják le eléggé azt, amit le kéne. Éppen ezért a sportolni vágyóknak nem ajánlanám a mindennapos fehérnemű hordását, helyette inkább érdemesebb lenne egy erre a célra kialakított sportmelltartót beszerezni.

Számos példát fel tudnék sorolni a sportmelltartók előnyeiről, nem hiába olyan kelendők a sportruházkodások piacán is. Mindamellett, hogy biztos tartást ad a melleknek, és nedszívó az anyaga, kényelmes is, enélkül biztos, hogy nem érdemes elindulni izzadni. Természetesen különbséget lehet tenni a sportmelltartók között is.

A melegebb időre való tekintettel célszerű egy vékonyabb anyagú darab mellett letenni a voksunkat. A legfőbb, hogy idomuljon a testetekhez, legyen kényelmes, úgyhogy érdemes több fazont is felpróbálni vásárlás előtt. Íme, a mi kedvenceink!

1. Domyos, 2. Nike, 3. Kalenji, 4. Puma

1. Domyos, 2. Nike, 3. Kalenji, 4. Puma
Ajánlott cikkek