Egyéb kategória

Agytorna indul! Izgalmas képrejtvényeket hoztunk nektek

Hét remek unaloműző képrejtvényt hoztunk most nektek! Mi sokat agyaltunk a szerkesztőségben, volt vita, izgalom, és minden, ami kell. Egy mini csapatépítőt tartottunk, de némelyiket nem tudtuk megfejteni. Nektek sikerül?
vous - 2016.06.12.
Agytorna indul! Izgalmas képrejtvényeket hoztunk nektek

Mi lehetne jobb program egy forró nyári délután, mint a hűs szobában ülni és megdolgoztatni az agytekervényeinket? Jó, első hallásra biztosan azt gondoljátok, hogy ezer izgalmasabb dolog lehet ennél, viszont olyan képrejtvényeket hoztam most nektek, amik – ha hiszitek, ha nem – garantálják az izgalmat.

Képrejtvényeket megoldani mindig izgalmas feladat. Enyhe túlzással családi kupaktanácsokat igénylő rejtvényeket hoztunk most nektek, na meg olyat is, ami inkább elgondolkodtató, és lehet, hogy nincs konkrét megfejtése.

Ha pedig ti is hasonlóan imádjátok a rejtvényeket, akkor egy nagy rejtvénykönyvet mindenképp szerezzetek be nyárra! Higgyétek el, nagyon jól fog jönni egy-egy unalmas délután vagy éppen a nyaralásra utazás során.

87. Ünnepi Könyvhét

A Magyar Örökség díjjal kitüntetett ünnepi könyvhetet és gyermekkönyvnapokat idén is megrendezik a Vörösmarty téren június 9. és 13. között. Az ünnepi könyvhét – nyolc és fél évtizedes hagyományának megfelelően – elsősorban a kortárs magyar irodalom közreadásának ünnepe. Könyvheti mű lehet minden élő magyar szerző első kiadású műve, a klasszikus magyar irodalom új kiadásai. A részletekért kattintsatok ide!

Mennyi a végeredmény?

Megtaláljátok a 6 elrejtett angol szót a képen?

Sometimes, all you need to take a quick break and treat your brain to something fun! #BrainTeaser #Fun #Word #search

LifeCrust (@life.crust) által közzétett fénykép,

Mi a következő szám a sorban?

They just got harder What’s the next number? And why? #brainteaser #TeamiRave #TeamIraveJa #iRaveJuly15

IRAVE „SOAKED IN COCOA” (@iravejamaica) által közzétett fénykép,

Ki marad életben?