Egyéb kategória

Így legyen az idei életetek legromantikusabb nyaralása!

A nyarat nemcsak azért várjuk, mert jön a jó idő, és elővehetitek a kedvenc ruhátokat, hanem azért is, mert valahol mindannyian bennragadtunk abban a tinikori rózsaszín álmodozásban, mikor a nyaraktól vártunk valami különlegeset.

vous - 2016.06.12.
Így legyen az idei életetek legromantikusabb nyaralása!

És tényleg, mintha a nyárnak lenne valami különleges varázsereje, mintha csak akkor csattanhatna el a legforróbb csók, akkor perzselne csak igazán a szerelem, ami valahol egyenesen arányos a fedetlen bőrfelületek mértékével. Igen, kicsit ironizálok, mert szerintem egyedül a ti kezetekben van, hogy mennyire lesz 2016 nyara perzselő, romantikus és felejthetetlen. Tegyetek érte, mondjuk így!

Szabadtéri mozi

Van ennél királyabb dolog, vagy bármi, ami mesésebbé tenné a nyarat? Csak Budapesten is van legalább 5 hely, ahol a szabad ég alatt rágcsálhatjátok a pop-cornt valamelyik kedvenc filmeteket nézve. Ha pedig épp nem vetítenek kedvetekre valót, akkor rögtönözzetek: rendezzetek szabadtéri vetítést a kertben!

Meztelen fürdőzés

Ha ettől nem forr fel a véretek, akkor semmitől. Tópart vagy medence éjszaka meztelen fürdőzéssel maga a felhívás keringőre, némi bátorságpróbával megszórva. Ne hagyjátok ki!

Forrás:
pixabay

Tartsatok romkommaratont!

Elvégre mikor máskor néznétek meg a létező összes romantikus komédiát, ha nem nyáron egy szál bikiniben, jéghideg limonádéval, pop-cornnal felfegyverkezve? Remélem, mondanom sem kell, hogy az 50 első randi és a 10 dolog, amit utálok benned az kötelező darab!

Piknikezzetek!

Azt hiszem, egy kosár, amiben benne van MINDEN, amit imádtok, egyenes út a mennyek országába, hát ha még azt, ami benne van, a szabad ég alatt élvezitek ki. Tudjátok, egymáson fekvés, olvasgatás, kutyával frizbizés, sörike, idétlen szelfizés, vízipipa. Helló, élet, megjöttem!

Csónakázzatok!

Bevallom, nekem enélkül nem nyár a nyár. Legalább egyszer muszáj csónakba ülnötök, és végigsiklanotok egy szép szakaszán a Dunának, gyönyörködnötök a környezetben és élvezni a pillanatot. Azt hiszem, ez az egyetemes boldogság receptje.

Szerezzetek be egy borhűtőt!

Ő lesz a legjobb havertok a nyáron. Szeretni fogjátok, mert jó ölelni, hozzásimulni, lehűt, és nem utolsósorban a kedvenc itókátokat is hidegen tartja. Márpedig nincs semmi, ami jobban esne egy jéghideg italnál. Az magában egy felemelő pillanata a nyárnak. Minden egyes alkalommal.

Ajánlott cikkek