Egyéb kategória

Megvan, mi a minden nap edző csajok titka!

Valljuk be, nem olyan könnyű dolog eljutni a konditerembe. Dolgozunk, tanulunk, semmire sincs időnk – biztosan nektek is ismerős ez az érzés. Ha otthon heti egyszer neki tudtok állni tornázni, már istenkirálynak érzitek magatokat, hogy erre is tudtatok időt szakítani. De vannak lányok, akik minden nap sokat tesznek a bombaalakjukért. Nos, most kiderül a titkuk!

vous - 2016.06.20.
Megvan, mi a minden nap edző csajok titka!

Nekem nincs sok időm otthon tornázni, nemhogy még kondiba járni. Most azonban itt a lehetőség: tanuljunk együtt a kitartó csajoktól! A Purewow összegyűjtötte azokat a dolgokat, amiket azoktól a lányoktól tanulhatunk, akik minden nap lejárnak az edzőterembe. Hátha titeket is motiválni fognak a következők:

Nem félnek segítséget kérni

Amikor először lementek a terembe, ők sem mozogtak otthonosan. Sőt, az is simán előfordulhat, hogy bizonyos gépeket nem tudtak használni. Azok a nők, akik mindennap edzenek, tudják, hogy nagyon nem tesz jót, ha megsérülnek, így biztosra mennek: mindent jól akarnak csinálni. Ehhez viszont segítség kell, főleg az elején. Ha nem akartok személyi edzőt, semmi gond: biztosan lesznek fiúk – de akár lányok is –, akik szívesen segítenek a kulcsfontosságú kérdésekben.

Edző lány

Forrás:
pexels.com

Imádják az edzőcuccaikat

Talán ez az egésznek a kulcsa: biztosan nem mennek le úgy edzeni, hogy rosszul érzik magukat a szerkójukban. Nem azt mondom, hogy költsétek a fél fizutokat edzőcuccra, de egyszer megéri beruházni egy szuper edzőszettre, amit aztán sokáig használhattok.

Kipróbálnak új dolgokat

Tuti, hogy nem maradnak meg a komfortzónájukban: mindennap ugyanazt csinálni a végtelenségig elég uncsi lehet. A változatosság az edzésben is fontos, úhgyhogy időnként kipróbálnak új gépeket, új gyakorlatokat, így marad számukra izgalmas a mozgás.

Kondizó lány

Forrás:
pexels.com

Nem ostorozzák magukat, ha kihagynak egy napot

A legtöbben hajlamosak vagyunk az önostorozásra, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretnénk – ez pedig így van a tornázásban is. Nem tudtok eljutni a terembe? Sőt, otthon sincs időtök edzeni? Ne problémázzatok, egy nap még nem a világ vége… másnap majd pár gyakorlattal többet csináltok.

Célokat tűznek ki

Talán ez a legeslegfontosabb, ugyanis akkor van értelme dolgozni, ha van miért. Ha ti is kitűztök magatok elé kisebb célokat – nem, nem azt, hogy egy hónap alatt lefogytok 20 kilót –, könnyebb lesz az edzés is. Ti is érezni fogjátok, hogy minél közelebb vagytok hozzá, annál motiváltabbak lesztek. Ha eggyel megvagytok, jöhet a következő célkitűzés.

Az pedig, hogy mennyit kellene innotok futáshoz, itt megtudhatjátok, ugyanis Nina utánajárt a dolgognak. Egyébként pedig így lehet belőletek pár hét alatt IRONGIRL!

Hajrá, csajok, mindent bele!

Ajánlott cikkek