Egyéb kategória

Kedvenc rosszfiúnk, Draco Malfoy visszatér a tévéképernyőre!

Nem kérdés, hogy imádtuk Draco Malfoyt, a Harry Potter rosszfiúját. Szerettük akkor is, amikor még gonosz volt, de talán még jobban kedveltük azért, mert a történet végén jó útra tért. Ha pedig már hiányolnátok a beesett szőke arcát a filmekből, örömhírrel szolgálhatok nektek: akárcsak Voldemort, Tom Felton is hamarosan visszatér! 

vous - 2016.07.01.
Kedvenc rosszfiúnk, Draco Malfoy visszatér a tévéképernyőre!

Draco Malfoy, alias Tom Felton ugyanis a TV Line értesülései szerint hamarosan csatlakozik a Flash – A villám című sorozat szereplőgárdájához. Ráadásul nemcsak feltűnik majd pár részben, hanem állandó szereplője lesz a sorozat hamarosan adásba kerülő harmadik évadának. 

Objektum doboz

A sorozat egyébként önmagában is érdekes: egy villámcsapást túlélő személyről, Barry Allenről szól, aki majdnem egyéves lábadozás után felfedezi, hogy a szerencsétlenség következtében szuperképesség birtokába jutott. Tom Felton ezúttal egy nyomozó bőrébe bújik majd, akinek az az érzése, hogy van valami különleges Barry Allen ügyében – és előre megsúgjuk, nem téved. A nyomozó feladata, hogy nyomást gyakoroljon a sorozat főszereplőjére, és nehezebbé tegye számára, hogy titkolja a világ elől szupergyors alteregóját.

Objektum doboz

Felton egyébként nem idegen a sorozatok világában, de ez mindenképpen egy szuper lehetőség arra, hogy hosszú, hasonlóan mély karakterváltozást mutathasson be, mint amit a Harry Potterben is láthattunk. Arról még nincsenek biztos információk, hogy a karakter milyen kapcsolatot ápol majd a főszereplővel, de reméljük, hogy hasonlóan mágikus lesz a viszonyuk, mint Harryvel!

A Flash – A villám harmadik évada októberben kerül adásba, ennek az infónak a birtokában pedig biztosan mi is rápillantunk majd!  

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.