spirál

Egyetlen aprósággal meghosszabbíthatjátok a szempillaspirálotok életét

Lányok, mindannyiunkat érintő problémával jelentkezem! Legnagyobb bánatunkra a sminkcuccaink nem mindig hosszú életűek, sőt: a szempillaspirál egyenesen hiper-szuper gyorsasággal tud beszáradni, pont akkor, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. (Legyen az akármilyen drága és jó minőségű!) Ám van egy szuper megoldás, amivel meghosszabbíthatjuk az életét.

Sokszor vétünk észrevétlen hibát sminkelés közben, ami megrövidíti a szempillaspirálunk életét. Joggal hihetjük, hogy ha a csomókat eltávolítjuk a keféről, akkor már tökéletesen járunk el. HÁT NEM. Illetve nem pontosan így van, ahogy elképzeljük.

Akkor mit tegyünk végre, hogy ne kelljen rövid időn belül új spirálra beruháznunk?

Objektum doboz

A Purewow elárulta a megoldást. A titok abban rejlik, hogy egy egyenes és magabiztos mozdulattal ki kell húznunk a kefét a tubusból. Nem kell pumpálgatni a festéket a kefére, mert az buborékokat hoz létre a festéken belül a tubusban, így hamarabb fog kiszáradni a spirálunk. Ha mégis lenne csomó a kefén, ügyes mozdulattal kell eltávolítanunk róla: helyezzük a tubus peremére! Ha végeztünk, egy zsepivel töröljük le, különben rászárad és később abból lesz gondunk.

Egy próbát megér, nem?

Egyébként létezik olyan vízálló spirál, ami még a Titanicot is túléli, mi, VOUS-lányok magunk teszteltük!