bikini fürdőruha montázs nyár

Itt a nagy egyrészes fürdőruhakörkép: a letisztult fazontól kezdve a lángosos mintákig

Már javában tombol a nyár és a bikiniszezon, így Elő a bikinikkel! témájú napunknak köszönhetően arra gondoltunk, csavarunk egy kicsit a megszokott bikinis anyagon és ezúttal egyberészes fürdőruhákat mutatunk be nektek, ráadásul egyenesen hazai tervezőktől!

Marion Grillparzer: Bikini-diétaprogram
Marion Grillparzer: Bikini-diétaprogram
Forrás:
Alexandra Kiadó

Gyerekként minden kislány egyberészes fürdőruhákkal kezdi a strandolást, persze csak miután letudtuk az „alul bugyi, felül semmi” verziót. Évekig nyúzzuk a praktikus, egyrészes fazonokat, majd végre tiniként eljön az idő és bikinibe bújhatunk. Később a legtöbb nőnél a kétrészes fürdőruha imádata a szüléssel egyidőben véget is ér, de jó hírem van, idén (is) tombol az egyberészes fürdőruhák ideje, amiket nem csak az esetleges vagy épp képzeletbeli rejtegenivalóitok miatt érdemes választanotok! 

A gladiátorfazonok, a pántok, a horgolt anyagok és a szivárvány összes színében tündöklő fürdőruhák mellett idén egyre több helyen megtalálhatóak az egyberészes darabok a legkülönlegesebb pántmegoldásokkal. Az egyrészes fürdőruha nemcsak ápol és eltakar, de éppen annyit mutat, amennyit kell, ugyanakkor előnyös fényben láttatja azt, amire büszkék lehettek. Íme 3 különleges fürdőruha, ami magyar tervezőinknek hála, akár több is lehet egy egynyári szerelemnél! 

bikini fürdőruha testalkat Cséfalvay Fanny

A legjobb bikinik pici cicihez vagy széles csípőhöz

Minden évben, mielőtt elérkezik a várva várt strandszezon, mi, nők elkezdjük a felkészülést. Így idén is eljött a pillanat, hogy beszerezzétek a hozzátok illő fürdőruhákat, de a trendek követésénél sokkal előbbre való, hogy csakúgy, mint az utcán, itt is a testalkatotoknak megfelelő darabot válasszatok.

Ide kattintva megnézhetitek, hogyan válasszatok fürdőruhát a testalkatotokhoz!

Irány nagyanyáink Balatonja!

A PELSO már 4 éve jelen van a magyar divatiparban, nevét a Balaton latin nevéről kapta. A PELSO fürdőruhái leginkább a letisztult, egyszerű vonalvezetést követik. Jelenlegi kollekciója egyenesen nagymamáink korába repít vissza, a retró kidolgozásnak köszönhetően igazi színfoltjai lehettek a strandoknak anélkül, hogy óriás mintákba és neonszínekbe bújnátok.

Forrás:
PELSO

Egy sajtos-tejfölös lángos rendel!

Ha a letisztult, nőies fazonok helyett a bohókás, fiatalos stílus mellett tennétek le a voksotokat, válasszátok a DVA x Balcsi Original szupervidám darabjait. Ezekre a fürdőruhákra sok mindent lehet mondani, de azt tuti nem, hogy unalmasak! Kedvencünk az igazi Balcsi feelinget idéző lángosos darab, amivel garantált sikeretek lesz a hazai strandokon! 

Forrás:
DVA

Festői nőiesség a strandon

Ha szívesen ötvöznétek a fent említett letiszult eleganciát a bohókás hangulattal, de nem szeretnétek lángossal a mellkasotokon strandolni, akkor tudjuk, mi kell nektek! A 2011 óta létező Anna Amélie márkanevet viselő fürdőruhákat nektek találták ki! Az idei kollekcióban az egyszerű, nőies szabású darabokat különleges, festményszerű mintákkal látták el, aminek köszönhetően egyszerre érezhetitek magatokat nőnek és fiatalnak! 

Forrás:
Anna Amélie

A fürdőruhán kívül van néhány apróság, amit ne hagyjatok a boltokban! 

Ha megvan a hőn áhított, testalkatunkhoz illő fürdőruha, a fellélegzés még pár lépésnyire van! Amellett, hogy beszerezzük a minimum 30 faktoros naptejeket, jó, ha van nálatok egy óriási szalmakalap, strandtáska, napszemüveg, valamint egy-egy strankendő is jó szolgálatot tesz a nyaralás alatt. Íme, a kedvenceink!

Forrás:
VOUS

Lelőhelyek: 1. H&M, 2. Mango, 3. H&M, 4. Mango, 5. H&M, 6. Reserved, 7. Mango, 8. Mango

Szavazzatok!

Objektum doboz