Egyéb kategória

A csók világnapján gyönyörködjetek a legjobb filmes puszikban!

Tudjátok, minek van ma a világnapja? Nos, a csókot ünnepeli ma az egész világ, éppen ezért csókolózzatok sokat, na persze csak a szerelmetekkel! Mindenesetre ez egy nagyon romantikus világnap, így még én is, aki mondhatni, antiromantikus vagyok, megfertőzödtem, és egy ízlésesen fröcsögős cikket hoztam nektek.

vous - 2016.07.06.
A csók világnapján gyönyörködjetek a legjobb filmes puszikban!

Elhoztam nektek a legeslegszebb filmes csóktípusokat, amik láttán elolvadunk, végünk van, és azonnal Ryan Goslingot akarjuk az ajkainkra ragasztani. Na jó, kicsit elragadtattam magam, de az egyszer biztos, hogy ezeknél a filmes csókoknál nincsen szebb.

Csók az esőben

Dráma, dráma, dráma. A legemlékezetesebb esős csókjelent a Szerelmünk lapjai című romantikatekercsből való. A legfagyosabb szív is felolvad Noah és Allie csókjaitól.

Objektum doboz

A pókembercsók

A legeslegaranyosabb az össszes csók közül. Biztosan veletek is előfordult már birkózás, játék közben, hogy egyikőtök fejjel lefelé volt, és elcsattant egy pókembercsók. C.U.K.I.

Objektum doboz

Az irigység megöl csók

Nos, igen, Emma Stone ebben a versenyben is nyert. Sokszor irigyeltük már a színésznőt álompasi partnerei miatt, leginkább Ryan Gosling miatt, emiatt:

Objektum doboz

A „jaj, ne csók”

A „jaj, ne csók” két olyan ember között történik, akiket nem akartunk, hogy összejöjjenek, vagy éppen indokolatlan a nyálcsere. Pont ilyen a Kegyetlen játékok egyik legendás jelenete, ahol Selma Blair és Sarah Michelle Gellar cuppan össze. 

Objektum doboz

Titanic-csók

Szavak nélkül!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek