Egyéb kategória

Akár ti is megszállhattok a Dirty Dancing legendás hoteljében!

Ki ne ismerné a Dirty Dancing ikonikus jeleneteit? Amilyen fantasztikus a film, olyan kultikussá vált a helyszín is, ahol most akár ti is megszállhattok!

vous - 2016.07.08.
Akár ti is megszállhattok a Dirty Dancing legendás hoteljében!

Korábban már megírtuk, hogy a varázslatos Harry Potter-filmekből ismert Roxfortban idén nyáron reggelizni is lehet, most pedig még egy fantasztikus hírrel szolgálhatok nektek. Dirty Dancing-rajongók, örüljetek: most derült ki, hogy a fiktív Kellermann üdülőhelyen hivatalosan is lehet szobát foglalni. Pont ott, ahol Johnny vagyis Patrick Swayze keményen küzdött azért, hogy Babyt, vagyis Jennifer Greyt senki se ültesse le a sarokba.

Forrás:
giphy.com

A Piszkos tánc című filmet egy gyönyörű és rusztikus helyen, a Blue Ridge-hegységben egy mesebeli üdülőhelyen forgatták le. Na, kérem szépen, ide lehet szállást foglalnunk magunknak! A szálloda természetesen nemcsak a mesebeli kilátással örvendeztet meg minket, hanem egy filmtúrát is tartanak a fő forgatási helyszínekkel, sőt csoportos táncórákat is adnak a kivételes vendégeknek – olvashatjuk a PureWow oldalán.

Mégis a legjobb az egészben, hogy ott van lehetőségünk megszállni, ahol egykor Babynek.

Ajánlott cikkek