Egyéb kategória

Új kihívás hódít a tiniknél: ki tud több salátát enni?

Mindenki ismeri azt a korszakot a tinédzserek életében, amikor a legfurcsább tevékenységekből is kihívás lesz: például ki tud a leghosszabb ideig forogni, ki tud több gumicukrot betömni a szájába, ki tudja lenyelni a legtöbb cseresznyét. Attól, hogy mi már felnőttünk, ezek a versenyek nem szűntek meg, például a legújabb, ami a tinik körében terjed, igen érdekes: ezúttal a kihívás az, hogy ki tud több salátát enni.

vous - 2016.07.12.
Új kihívás hódít a tiniknél: ki tud több salátát enni?

Tehát napjaink tinédzserei fejes salátát esznek, méghozzá dögivel, és lehetőleg magában. Ez már önmagában is elég furcsa, de ha nem lenne elég, a BuzzFeed értesülései szerint klubokat hoznak létre, melynek tagjai ennek a „sportnak” hódolnak. Nem tudom, ti milyen kihívásokban vettetek részt fiatalabb korotokban, de az én anyukám sokkal jobban örült volna a salátaevésnek, mint mondjuk a „ki tud többször elájulni” őrületnek.

De honnan jött az ötlet? Ha belegondoltok, a mai világban bármerre néztek, sült krumplit, kecsapot és gumicukrot láttok, szóval nem is csoda, hogy a gyerekek versenyt csináltak a zöldségevésből. Ráadásul a kihívásnak nagyon komoly szabályzata is van, amit egy iskolás csoport dolgozott ki, akik egyben a trend elindítói is voltak. Minden résztvevőnek egy óra áll a rendelkezésére, valamint egy egész fejes saláta: aki legelőször végez vele, azt kiáltják ki a klub vezetőjének arra az évre, ugyanis a versenyt évente csak egyszer rendezték meg.

Forrás:
Youtube

Az eredeti klub egyik tagja posztolt egy képet az internetre, ami elterjedt, így született meg a salátaevő trend, szigorúbb szabályokkal. Az elterjedt változatban ugyanis már csak 30 perc áll a versenyzők rendelkezésére a saláta elfogyasztásához, ráadásul jeges salátát kell enni, aminek 96%-a víz, így könnyebb legyűrni. A salátaöntet megengedhető, ha úgy érzitek, hogy azokkal ínyencebb falatok elé néztek.

Objektum doboz

 De ha esetleg kipróbáljátok és nyertek, ne felejtsétek el, hogy a klub vezetőjeként komoly felelősség terheli a vállatokat: nektek kell megszervezni a következő évi versenyt! 

Ajánlott cikkek