Egyéb kategória

Milyen dögös lett Pikachu! – csábító nővé változtatta a Pokémonokat egy művész

A Pokémon Go hirtelen robbant be a köztudatba, és ma már Budapesten is mindenki ezt tolja, egyre több emberrel találkozom az utcán, aki éppen eldob egy pokélabdát. 

vous - 2016.07.21.
Milyen dögös lett Pikachu! – csábító nővé változtatta a Pokémonokat egy művész

 A Magyarországon is hivatalosan eléhető játék alapjait itt elolvashatjátok, szerintem a rabjai lesztek ti is. De azért csak óvatosan a pokémonvadászattal, egy pasi már lebukott azzal, hogy az exe lakásában is elkapott egy pokémont, és ugye, az aktuális barátnője a GPS-adatok miatt egyből kiszúrta. Rengeteg hozadéka volt ennek a játéknak, többek között vadászat közben rábukkantak egy hullára, az emberek többet sétálnak, most pedig egy Los Angeles-i művészt is megihlettek.

Andrew Tarusow ugyanis ceruzát ragadott, és pokémonokat kezdett rajzolni, de nem akárhogy. Szexi, csábító nőként ábrázolta őket, mintha csak egy pin up plakátról visszakacsintó csajok lennének, de némelyiket zuhany alá, ágyba, utcára rajzolta, mintha le lehetne vadászni őket. A művésznek egyébként nem ez volt az első ilyen húzása, Disney hercegnőket is megrajzolt már hasonló módon. Itt meg is nézhetitek őket anyaként!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek