Egyéb kategória

5 dolog, amit sose csináljatok a hosszú hajjal

Kering az a városi lengeda, hogy a hosszú hajjal könnyű bánni. Hát, könnyű, csak nem mindegy, hogyan kezeljük. Nem jó, ha sokszor fogjuk össze, nem jó, ha így mossuk, nem jó, ha úgy, stb... 

vous - 2016.07.27.
5 dolog, amit sose csináljatok a hosszú hajjal

A lista itt még nem ér véget, ugyanis adok pár tippet, mit ne csináljatok a hosszú hajjal. Ilyenkor nyáron biztosan sokatok érzi úgy, hogy legszívesebben levágatná, annyira melegít. Szóval megállapodhatunk abban, hogy bár a hosszú haj gyönyörű szép, néha nehéz vele. Vannak bizonyos dolgok, amiket jobb, ha elkerültök a hajatok egészsége érdekében.

1. Ne kerüljétek a fodrászatot!

A hír bizony igaz, ha többször vágattok a hajatok végéből, az bizony gyorsabban fog nőni, nem mellesleg sokkal egészségesebb lesz.

Objektum doboz

2. Sose használjatok alkoholos hajspray-ket!

 Az alkohol szárazzá és törékennyé teszi a hajat.

Objektum doboz

3. Ne használjatok műanyag hajkefét!

A műanyag hajkeféktől szállni fog a hajatok, ezáltal kezelhetetlen is lesz. Próbáljátok ki a természetes sörtéjű, fából készült fésűket.

Objektum doboz

4.  Soha ne szárítsátok vizesen a hajatokat!

Gondoskodjatok arról, hogy a hajatokból ne csöpögjön a víz, amikor elkezditek szárítani. Csavarjátok törülközőbe, majd pár perc után vegyétek le, és hagyjátok szabadon száradni legalább 10 percet, aztán essetek neki a hajszárítóval.

Objektum doboz

5. Soha ne gumizzátok túl szorosra!

Ha túl szoros a gumizás, az bizony nagyon csúnyán töri a hajat. Ezért törekedjetek arra, hogy laza legyen a copf és a konty

Objektum doboz

Ajánlott cikkek