Egyéb kategória

Itt az IRONMAN hétvége: szurkoljatok Takács Nórának és a VOUS-lányoknak!

Most hétvégén rendezik meg a FIND YOUR LIMITS! Weekend Családi Sportfesztivált, ahol veletek együtt a VOUS-lányok is indulnak az IRONGIRL futáson. Gyertek, és kávézzatok egyet velünk a VOUS Caféban!

vous - 2016.07.27.
Itt az IRONMAN hétvége: szurkoljatok Takács Nórának és a VOUS-lányoknak!

Ahogy arról már beszámoltunk nektek többször is, a VOUS-lányok nagyon készültek az IRONGIRL futásra. Most hétvégén pedig elérkezik a nagy nap, amikor mindenki megmutathatja, mire volt elég a felkészülés, ugyanis a versenysorozatot július 28–31. között rendezik meg a Kopaszi-gáton.

Július 28.

Csütörtökön megnyitja kapuit a Budapest Vital Expotique, ahol az egészséges életmód jegyében több tucat kiállító termékeivel, szolgáltatásaival ismerkedhettek meg, és lehetőség nyílik vásárlásra is. Este pedig egy Pasta Party során tölthetik fel magukat a verseny résztvevői.

Július 29.

A péntek nem csak a „nagyok” versenyre való előkészületéről szól: a világszerte népszerű E.ON IRONKIDS keretében futóversenyen indulnak a leendő IRONMAN-ek. A gyerekek versenye után, 18:00 órától a Csodalámpa Futásra kerül sor, a jelképes távra nevezést vásárlók jótékony cél érdekében cselekednek: a Csodalámpa Alapítványon keresztül beteg gyermekek álmainak valóra váltását teszik lehetővé! 

Takács Nóra irongirl

Takács Nóra is Csodabogár!

A Csodabogarak a Csodalámpa Alapítvány sportoló nagykövetei, akik „örökbefogadásra” kínálják fel a lefutott kilométereiket barátaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek, munkatársaiknak, akik támogatásukkal hozzájárulnak a csodalámpás gyerekek öröméhez! Takács Nóra is közéjük tartozik.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Július 30.

Szombat reggel kilenc órától az IRONMAN 70.3 Budapest keretében a világ minden tájáról érkező 1800 sportember vág neki a komoly kihívást jelentő távok teljesítésének. A résztvevők 1900 métert úsznak a Lágymányosi-öbölben, 90 kilométert kerékpároznak Budapest legszebb részein, majd 21 kilométert futnak az öböl és a Gellért tér között kijelölt útvonalon. Este kilenckor pedig indul a BEFiTRUN, ami egyben lesz igazi élményfutás és komoly sportteljesítmény, a résztvevők ugyanis 10 vagy 21,1 kilométert futhatnak majd, igazán lenyűgöző körülmények között, a kivilágított Budapesten – tudjátok, ebben a versenyszámban Takács Nóri is indul!

Július 31.

Vasárnap pedig 15:00-kor sor kerül az IRONGIRL futásra, ahol többek között a VOUS-lányokat is biztathatjátok. A részletes programokat az IRONMAN honlapján megtaláljátok!

A versenyeken kívül azonban még további programokkal, koncertekkel és egyéb meglepetésekkel várunk titeket. Többek között a VOUS is meglepetéssel készül, ugyanis felállítunk egy VOUS Cafét, ahol megpihenhettek, italokat fogyaszthattok, sőt, Takács Nórát és a VOUS-lányokat is megtalálhatjátok!

Tegnap Takács Nóra már bejelentkezett a helyszínről, és megmutatta, hogy áll a VOUS Café:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek