Pokemon

Szerezd meg hát mind! – Egy fiú kijátszotta a Pokémon GO-t

A Pokémon GO-őrület folytatódik, illetve lehet, hogy befejeződött? Egy amerikai srácnak biztosan, hiszen ő az első ember, aki kijátszotta, megszerezte az összes Pokémont.

Szerezd meg hát mind!

A brooklyni srácnak, Nick Johnsonnak sikerült. A 28 éves fiúnak sikerült megszereznie mind a 142 Pokémont, összesen 4626 lénye van, és 303 tojást keltett ki – írja a RollingStone. Nick „kiégette” egész Manhattant és Brooklynt, átszámítva több tízerer forintot költött a projektre, két hét alatt több mint 150 kilométert tett meg és lefogyott 17(?) kilót. Joggal mondhatjuk, hogy igaz Pokémon-mester vált belőle.

pokémon go

Mi az a Pokémon GO, és miért őrül meg érte mindenki?! Most elmondjuk!

A Nintendo nagyot robbantott, Amerikában már most többen használják az általuk piacra dobott Pokémon GO appot, amit iOS-re, Androidra fejlesztettek, mint a Twittert. Ott, Japánban, Új-Zélandon és Magyarországon is már rengetegen letöltötték, mostanra pedig már a mi lakásunkba is elért az őrület.

Ide kattintva mindent megtudhattok a Pokémon GO-ról!

Egy kis bibi van a dolgoban, ugyanis Nicknek még három különleges Pokémonra szüksége van, azonban azok nincsenek az USA területén, így most minden vágya, hogy utazhasson.