Egyéb kategória

Majka és Ördög Nóra élőben jelentette be, hogy kik alkotják a Star Academy zsűrijét

Csütörtökön 14:30-kor Majka és Ördög Nóra élőben jelentkezett be a TV2 Facebook-oldaláról, hogy bejelentsék, kikből fog állni a Star Academy zsűrije.

vous - 2016.08.04.
Majka és Ördög Nóra élőben jelentette be, hogy kik alkotják a Star Academy zsűrijét

Ördög Nórától és Majkától élő Facebook-videóban tudtunk meg fontos információkat a TV2 legújabb műsoráról, a Star Academyről. A show augusztus 27-én indul, és az ősz legnagyobb durranása lesz, hiszen egészen új szabályokon fog alapulni a tehetségkutató műsor: többek között reality-elemekkel is bővül majd az adás, Ördög Nóra szerint még egy hasonló műsorban sem láthattunk bele ennyire a színfalak mögötti előkészületekbe, mint a közelgő Star Academyben! 

Kiderült továbbá az is, hogy kik fogják alkotni a zsűrit a műsorban: ők Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Király Viktor és Vastag Csaba lesznek! Íme a videó, amit a TV2 Facebook-oldalán is meg tudtok tekinteni:

Objektum doboz

Ördög Nóra és Majka a videó elején egyébként még zavarban voltak, ugyanis kiderült, hogy Nóra példul még soha életében nem vett részt élő Facebook-adásban! A két celeb persze nem csak ettől a bejelentéstől ennyire derűs: ahogy nemrég megírtuk nektek, a Forbes magazin idei legértékesebb celebek listáján ugyanis mindketten dobogós helyezést értek el!  

Ajánlott cikkek