Valóságos tündérmese: egy házaspár 75 év után mondta ki újra az igent

Számomra mindig is fura volt olyan híreket hallani, hogy valaki megújítja a házasságát. Minek azt megújítani? Ha igazán jól működik, akkor nem kell semmi felhajtás, egyszer elég elvenni feleségül egy nőt – gondoltam. Most viszont egy olyan megható dologra bukkantam, hogy még én is elolvadtam tőle és azt hiszem, megértettem az eskü megújításának lényegét.

Már az is túl aranyos volt, hogy nemrég házasodni készülő fiatalok a nagymamájukat kérték fel koszorúslánynak az esküvőre. Azonban ezt is tudta fokozni az internet: egy idős pár kéz a kézben futotta le utolsó maratonját. Most pedig egy másik idős házaspár döntött úgy, hogy megújítják a házasságukat 75 év (!) után egy idősek otthonában. A most 94 éves Karl és a 91 éves Elizabeth Gfatter először 1941-ben mondta ki a boldogító igent – írja a Huffington Post.

 A férfi édesapja a házasságuk ellen fogadott: 100 dollárt tett arra, hogy egy évig sem fogják bírni egymás mellett. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna: a pár ugyanis idén ünnepelte a 75. házassági évfordulóját, nem is akárhogyan. A hónap első napján megújították az esküjüket az otthonban, ahol élnek. Volt ott minden, ami egy igazi esküvőhöz kell: például vőfély, tanúk és még koszorúslányok is.

Nézzétek meg, milyen volt a ceremóniájuk:

Objektum doboz

De mi a titkuk? 

Szerelem és őszinteség a titok nyitja, és legyetek jók egymáshoz!

– mondta Elizabeth. A házaspár egyébként ugyanabban az épületben nőtt fel Manhattanben. Az első randijuk pedig tinédzserként egy fagyizó társalgójában történt. Úgy tűnik, akkor, a fagyizóban egy életre szóló kapcsolat született.