fantázia virágai portrék

Virágba borultak a VOUS-lányok! – Fotósaink fantáziája ismét elszabadult

A VOUS fotósai ismét egy különleges portrésorozattal készültek nektek a mai napra. A fantázia virágai nap témája kapcsán megkértem fotósainkat, hogy készítsenek képet néhány VOUS-lányról és virágaikról, majd alkossanak Photoshopban multiexpozíciós képeket kedvük szerint. Mindannyiunkat megihletett a téma, lessétek meg a gyönyörű portrékat!

Kezdjük Ancsa képeivel!

Molnár Anikó

Molnár Anikó

„A családom a mindenem. Van egy vőlegényem, akivel szeretünk utazni, álmodozni és jókat enni. Kedvelek mindent, ami egyszerűségében szép és ízléses. Éppen ezért sosem volt kérdés számomra, hogy azzal fogok foglalkozni, amit örömmel is csinálok. A fotózás mellett kötöttem ki, ami szerelem volt attól a perctől, hogy megvettem életem első masináját. Érdekes helyeken járni, észrevenni az észrevehetetlent, történeteket és életutakat megismerni, a legapróbb rezdüléseket meglátni, és mindezt vizuálisan átadni: ezt jelenti számomra a szakmám. Kövessetek a Facebookon, és lessétek meg weboldalamat is!”

Ancsa cikkeiért kattintsatok IDE

Spice Girls-rajongónkat, Violát a kép hangulata fogta meg: „Valamiért melankolikus hangulatúak számomra ezek a virágos fotók, talán pont ezért tetszenek nagyon.” 

Forrás:
Molnár Ancsa

Divatrajongó szerkesztőnk, Nóri elgondolkozott egy tetkón: „Imádom, ahogy a virágszirom és levél a vállamra simul, mintha csak egy tetoválás lenne. Ráadásul sikerült úgy elkapni a pillanatot, ahogy elmerengve nézem, mintha azon töprengenék, hogy magamra varrassam. Egyébként pedig nem vagyok nagy virágrajongó – tudom, ezt szégyellnem kéne nőként –, de ezen a képen ez a lila hortenzia teljesen magával ragadott. Egész nap elnézegetném az apró részleteit, a szirmok sziluettjét és a levél apró ereit.” 

Forrás:
Molnár Ancsa

A VOUS királylánya, Nina a nőiességet találta meg a fotón: „Nekem nagyon tetszik a kép, egyszerre finom, mégis erőteljes. Maga a nőiesség.” 

Forrás:
Molnár Ancsa

Zsófi így dolgozta fel a témát

Hámori Zsófia

Hámori Zsófia

„A fotózás számomra eszköz. Minek az eszköze? A kapcsolatok megragadásáé. Az hajt előre, hogy megismerjem az emberek egyedi történeteit és sokszínűségüket. Mi a szép a fotózásban számomra? Az, hogy ezt meg is mutathatom. Egy jó fényképhez szerintem egyedül őszinteségre van szükség. Fotóriporteri képesítésemet a Ringier Oktatási Központban, diplomámat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vizuális kommunikáció szakirányán szereztem. Dolgoztam több print és online magazinnak, stúdióban öt éve fényképezek, és imádom a kávét. Kövessétek a Facebook-oldalamat, és ismerjétek meg a munkáimat a honlapomon!”

Zsófi képeit ITT nézhetitek meg. 

Emcsi, a leglazább szerzőnk így látta a képét: „Nekem azért tetszik, mert soha nem mutattam még ilyen ártatlanul egy képen. Általában mindig az ellenkezője sugárzik belőlem. Szeretem ezt a képet, mert megmutatja azt, amit csak kevesen tudnak.” 

Forrás:
Hámori Zsófia

Eszter, a főszerkesztőnk így látta magát: „Már az előző multiexpós fotózást is nagyon szerettem, meg vetkőztem is már a kamerád előtt – hehe –, szóval egyrészt nem jöttem zavarba, másrészt virággá válni szerintem nagyon sokan szeretnénk egy kicsit. Mondjuk soha nem gondoltam, hogy inkaliliommá változom, de a mirtusz nem slágervirág, na. Majd a következő fotós kalandunknál...” 

Forrás:
Hámori Zsófia

Mojzes Nóri, a VOUS lakberendezője a titokzatosságot szerette: „Nekem az tetszik benne, hogy az egész kép álomszerű. Elsőre nem is igazán esik le, hogy mit is látunk pontosan – persze én tudom, hogy egy fréziát, de azt hiszem, annak, aki nem tudja, egy darabig néznie kell majd a képet, mire rájön, és ez jó...”

Forrás:
Hámori Zsófia

Végül következzenek az én képeim!

A VOUS Photoshop-bajnoka, Ancsa ezt látta: „Kicsit nem evilági, misztikus hangulata lett a képnek, mintha nem is én lennék rajta. Érdekesen helyezted el a képen a virágokat, hogy egyből a tekintetre fókuszál a néző.”

Forrás:
Kerepeczki Anna

Junior szerzőnket, Szandit az apukájára emlékezteti a fotó: „A fehér rózsa az egyetlen virág, amit szeretek. Mindig ezt kaptam régen apukámtól, azóta is hallom, hogy minek a jelképe: a tisztaságé, a hűségé és az ártatlanságé.”

Forrás:
Kerepeczki Anna

Az iroda angyala, Dóri így látja: „Tetszik, hogy a virág beborítja halványan az arcomat. A fekete-fehér kicsit ijesztő, de ennek a képnek valójában ez a lényege, jobban tetszene, ha mosolygósabb lenne.”

Forrás:
Kerepeczki Anna