nap napsütés ég nyár

A nyár utolsó bikinitippje: így hordjátok a meztelen fürdőruhát

Bár a nyárnak lassan tényleg vége van, egy utolsó bikinitippet fogadjatok el tőlem, és ha mentek még vízpartra vagy strandra, akkor szerezzetek be egy meztelen bikinit!

Ha szerencsétek van, akkor a meztelen bikinit még a leárazáskor be tudjátok szerezni szuper áron, hogy aztán jövőre is tündököljetek benne. Persze tartogathat még forróságot az indián nyár, és lehet, hogy még ebben az évben rongyosra fogjátok hordani a meztelen fürdőruhát. Jaj, azt nem mondtam el, hogy mitől meztelen. 

meztelen esküvői ruha

Meztelen esküvői ruha? Egy menyasszony felvette!

Azt hiszem, kevés menyasszony gyötrődött olyan keveset a ruháját keresve, mint Isabeli Fontana. A brazil modell ugyanis olyan dresszt választott tengerparti esküvőjére, ami valószínűleg sok menyasszonyból válthat ki nemtetszést. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Egészen pontosan attól, hogy testszínű vagy nude, ha úgy jobban tetszik. Ha szeretitek a feltűnést és nem zavar, ha megbámulnak benneteket, akkor ez a fürdöruha abszolút nektek való. Messziről talán olyan, mintha nem is lenne rajtatok semmi. 

Ne gondoljátok, hogy a meztelen bikini csak a tökéletes alakon mutat jól. Ebből a színből, csakúgy, mint bármelyik más fürdőruhából, meg kell találni a nektek való fazont. Szóval válasszátok bátrán a meztelen bikinit, a bronzbarna bőrön fantasztikusan mutat majd!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

bikini fürdőruha testalkat Cséfalvay Fanny

A legjobb bikinik pici cicihez vagy széles csípőhöz – válasszatok fürdőruhát a testalkatotokhoz!

Minden évben, mielőtt elérkezik a várva várt strandszezon, mi, nők elkezdjük a felkészülést. Így idén is eljött a pillanat, hogy beszerezzétek a hozzátok illő fürdőruhákat, de a trendek követésénél sokkal előbbre való, hogy csakúgy, mint az utcán, itt is a testalkatotoknak megfelelő darabot válasszatok. Igaz, hogy csak egy aprócska ruhadarabról van szó, de mégis könnyen formálhatjátok vele az alakotokat. Mutatom, hogyan! A cikkért kattintsatok ide!