A testdíszítés több, mint egy szép minta megrajzolása – kipróbáltuk a hennafestést

Aranytetkó helyett készíttessetek hennarajzot! – gyönyörködjetek a legszebbekben

Bár az aranytetoválás sokkal népszerűbb a fiatalok körében, még csak pár éve került a piacra, míg a henna már ősidők óta él a köztudatban. Bár Indiából származik, ma már szinte mindenki számára elérhető és egy szépen elkészített rajznál kevés mutatósabb kiegészítőt lehet elképzelni. 

Sokan úgy gondolják, hogy a henna a tetoválás próbája. Azonban van egy kultúra, ahol ennél sokkal többet jelent, Indiában a különböző mintáknak szimbólumértéke van és beavatási szertartások is fűződnek hozzá. Ám Európában a hennát a test díszítésére használják.

henna

Mi már kipróbáltuk

Finom, egyedi és nőies, mint egy csipkekesztyű. És még csak le sem kell venni. A hennával nemcsak csodálatosan cizellált, kecsesen kanyarodó mintákkal díszíthetitek a kezeteket vagy akár az egész testeteket, de kicsit még el is varázsolódhattok néhány napra. Mi már csak tudjuk, hiszen a VOUS szerkesztőségében kipróbáltuk a hennázást.

Mivel még ránézni is jó, most összeszedtem nektek a legszebb mintákat, amiket nyugodtan ti is bevállalhattok, hiszen tudjátok, a hennafesték 1-2 héten belül lekopik.

Objektum doboz

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Egyre népszerűbb a fehér színű henna is:

Objektum doboz
Objektum doboz