lány edzés víz

Így alakul át másodpercek alatt a hurkás has kockássá!

Elég nehéz tökéletesnek éreznünk a saját testünket, miután olyan fitneszmodellek képeit nézegettük, mint mondjuk Maeve Madden vagy Anna Victoria. Az ilyen modellek teste túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen – és ezt végre ők maguk is beismerik! Sőt, ennél tovább mennek: elárulják annak a titkát is, hogyan készülnek róluk olyan jó képek.

A feminizmus egy új hullámaként a népszerűbb fitneszbloggerek újabban előtte–utána képeket osztanak meg saját testükről: az „előttén” ernyedt izmok és telt vonalak, az „utána” képen viszont tökéletesre fogyott szupersztárok láthatóak. Ez az egyszerű összehasonlítás nemcsak azt mutatja meg, hogy mennyit használhat a megfelelő edzés, hanem azt is, hogy a megfelelő szög és a jól eltalált világítás mennyire alakítja át a testünket egy-egy ilyen képen!

Erre Iskra Lawrence fitneszblogger is felhívja a figyelmünket:

Mindig emlékezzetek arra, hogy a közösségi média nem egy valós világ... sose hagyjátok, hogy valaki más képei elvegyék az önbizalmatokat, ezek a képek ugyanis legtöbbször egyáltalán nem a valóságot ábrázolják!

A valóságban ugyanis senki sem tökéletes – igen, még Heidi Klum sem –, és igenis vannak napok, amikor még a legcsinosabbnak mondott nők sem érzik magukat jól a bőrükben. A témában Maeve Madden is megosztotta gondolatait:

Én sem érzem magam minden egyes nap szépnek. Ezt rengeteg tényező befolyásolja: hormonok, puffadás, ételérzékenységek, hangulat... az ilyen hullámvölgyek pedig akár egy hétig is eltarthatnak!

És hogy bebizonyítsák nőtársaiknak, hogy bizony ők sem tökéletesek, lőttek magukról pár képet, amiket ezúttal nem buheráltak meg se szuper szettekkel, se a megfelelő világítással, így mi is láthatjuk: ezek nélkül ők is épp úgy festenek, mint mi, halandó nők.

1. Maeve Madden

Objektum doboz

2. Anna Victoria 

Objektum doboz

3. Iskra Lawrence 

Objektum doboz

Szóval csajok, ne érezzétek magatokat kevesebbnek az ilyen nőknél, hiszen senki sem tökéletes – még ők sem!