Egyéb kategória

Végre kiderült, mi a fotogén lányok titka! És most eláruljuk nektek is

Ha a fotogén csajok közé tartoztok, jó nektek, sokan irigyelnek titeket. Ha pedig azok táborát erősítitek, akik csak csodálkoznak, hogy a többiek hogy nézhetnek ki mindig fantasztikusan a spontán készült képeken is, akkor van számotokra egy jó hírem: elhoztuk nektek a titkot!

vous - 2016.09.03.
Végre kiderült, mi a fotogén lányok titka! És most eláruljuk nektek is

Vannak azok a nők, akik mindig üdék és összeszedettek, vannak a boldog, kiegyensúlyozott lányok, és vannak a fotogének. Szerencsére a PureWow lerántotta a leplet róluk is, amit meg is osztok veletek. Mit tesznek ahhoz, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki a fotókon? Hát ezt:

Nem mondják, hogy CSÍÍÍZ

„Mondjátok, hogy csííííz!” Na így születnek a vicces és némileg kínos, 32 fogas képek. Ezek a fotók úgy szépek és jók, ahogy vannak, de a fotogén lányok általában nincsenek benne a csízes dologban, nehogy túlságosan vicsorítva jelenjenek meg valamelyik közösségi oldalon.

Objektum doboz

Több szemtrükköt is ismernek

Ugye, hogy sok olyan képet láttatok már magatokról, amin félig be van csukva a szemetek, egy másikon pedig pont pislogtatok? Idegesítő, főleg, ha csak ti jártok így a csoportképeken. Ezek a csajok nem bízzák soha a véletlenre. Tanultak a hibáikból, és több trükköt is ismernek, ami a szemmozgásukat illeti. Tudják, hogyan és hová érdemes nézni a kamerába, hogy az nekik a legkifizetődőbb legyen. Ezt egyébként ti is tudjátok gyakorolni, például szelfizés közben.

Gyakoroltak a tükörben

Valamikor nagyon sokat álltak a tükör előtt, hogy megnézzék, melyik a legszebb profiljuk. Ugye ismerős, csajok?

Objektum doboz

Tudják, hová álljanak a csoportképeknél

Rögtön meglátják a legjobb lehetőségeket, és beállnak a számukra legkedvezőbb helyre, ha csoportkép készül. Ha pár kilót felszedtek magukra, tudják, hogyan takarjanak el magukból pont eleget. Ha a legcsinibb ruhában vannak, azt pedig nem szívesen rejtik el a képeken a barátnőik mögött.

Nektek is van ilyen jól bevált trükkötök?

Ajánlott cikkek