Egyéb kategória

Esküvői ruhák, ami akkor voltak divatban, amikor születtetek

Az esküvő téma is olyan, mint a melltartó, egyszerűen kimeríthetetlen. Főleg, ha érdekesebbnél érdekesebben lehet feldolgozni. Tudjátok például, mi volt az esküvőiruha-divat abban az évben, amikor születtetek?

vous - 2016.09.13.
Esküvői ruhák, ami akkor voltak divatban, amikor születtetek

Hát most meg fogjátok tudni. Egy nő számára akkor is élete egyik legfontosabb döntése a menyasszonyi ruha, ha nem vallja be. Tudom, hogy manapság divatos azt mondani, hogy a papír nem számít, és hogy nem az esküvőtől lesz jobb egy párkapcsolat, de azért mégis. Nemhiába van erre a fontos napra szavunk. Az esküvő kell, és pont. 

esküvői ruha

Legyetek hercegnők a saját vagány esküvőtökön! – A VOUS-lányok elképzelték

Hogyan lehettek igazán kreatívak, és egyben költséghatékonyabbak is? Hogyan legyetek ötletesek, egyediek, hogy életetek legszebb napja mások számára is szép emlékként éljen? Hogyan legyetek hercegnők a saját bohém esküvőtökön? A bohém esküvő részleteiről itt írtam részletesen, de nem lenne teljes a kép a VOUS-lányok ötletei és beszámolói nélkül.

Olvassátok csak!

Ezúttal egy érdekességet hozok nektek a témában. Bizonyára titeket is érdekel, hogy abban az évben, amikor születtetek, milyen menyasszonyiruha-trend hódított. Nem kell hogy tovább fúrja az oldalatokat, máris mutatom.

1990

Vera Wang bemutatta az első menyasszonyiruha-kollekcióját. New York-i szalonját megrohamozták az arák.

Forrás:
www.harpersbazaar.com

1991

Nagyon sok nő inspirálódott az ekkor menőnek számító filmekből. Ilyen volt például az Örömapa, a Négy esküvő és egy temetés, az Álljon meg a nászmenet! vagy az Oltári nő.

Forrás:
http://www.harpersbazaar.com

1992

Objektum doboz

1993

Ebben az évben a karcsúsított, „semmi pufi” esküvői ruha volt igazán divatos. 

Forrás:
www.harpersbazaar.com/

1994

'94-ben jött Celine Dion, és valami egész elképesztő újítást hozott a menyasszonyiruha-divatba. Mára biztos belátta, hogy a hatalmas fejdíszre és bundára nem magyarázat, az „én akartam a legszebb lenni”.

Forrás:
www.harpersbazaar.com/

Ha kíváncsiak vagytok a többi évre, esetleg megnéznétek, az anyukátok, nagymamátok születési évének megfelelő menyasszonyi ruhát, kattintsatok ide

Ajánlott cikkek