Egyéb kategória

Akadjatok ki ti is az internet legcsúnyább körmein!

Ha valaki, akkor én teljes mértékben tudok azonosulni az elborult, hosszú, extrém formájú és színű körmökkel, viszont van az a körömtrend, ami elől én is sikítva rohanok el. Ezek jönnek most.

vous - 2016.09.14.
Akadjatok ki ti is az internet legcsúnyább körmein!

Miután megtudtuk, hogy milyen lesz a 2017-es tavaszi körömtrend, nagyon örültem, mert eszméletlen vagány és ízléses lehet a körmünk jövő tavasszal. Azonban van, aki nem olvasta ezt a cikket, és botrányos körmökkel éli az életét még mindig.

113492387000209267710721047378578n

Nem jutunk szóhoz az új manikűrtrendtől

Nem elrontott manikűrökről van szó, hanem egy új trendről. A buborékkörmök külföldön igen elterjedtek, nálunk szerencsére még nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen körmökkel mászkáljanak a lányok az utcán. Az biztos, hogy összesúgnának a hátuk mögött, és nem azért, mert szép, ízléses, hanem mert nagyon csúnya és igénytelen hatást kelt.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ez nem ízlés dolga!

Vitatkozhatunk a színeken, a formákon, azonban ez most nem erről szól. Ezek a körmök totálisan kimerítik az ízléstelenséget. A legnagyobb probléma, hogy volt olyan manikűrös, aki ezeket megcsinálta. Ettől függetlenül újra vissza fog jönni a divatba az extrém hosszú, hegyes forma, és bár a következő körmök többsége látszólag hibátlanul van elkészítve, a végeredmény botrányos lett.

Borzongjunk együtt!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek