Egyéb kategória

10 dolog, ami ma már teljesen máshogy történne a Bridget Jones naplójában

Bridget Jones messze az egyik kedvenc karakterünk a filmtörténetben, de tekintve, hogy a sztori 2001-ben játszódik, így azért már alaposan eljárt felette az idő. Mutatjuk, mik azok, amik ma már teljesen máshogy alakulnának a filmben! 

vous - 2016.09.20.
10 dolog, ami ma már teljesen máshogy történne a Bridget Jones naplójában

Mivel a várva várt folytatás, a Bridget Jones babát vár nemrég startolt a mozikban, összeszedtünk 10 dolgot, ami a Bridget Jones naplójában már nem történhetne meg. Egyvalami viszont 15 év után sem változott: a férfiak ugyanolyan lököttek!

1. A mobil kijelzi, hogy milyen telefonszámról hívnak

Már sosem venné fel a telefont így az anyjának és mondaná be azt a legendás mondatot: „Bridget Jones, dévaj szexistennő, lábai közt egy nagyon rossz fiúval.” Hiszen jelezné a mobilja, hogy ki hívja.

Bridget Jones

Bridget Jones
Forrás:
instyle.hu

A további 9 pontért kattintsatok IDE!

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.