Egyéb kategória

Napi cuki: az iPhone 7 jelzi, ha stresszel

Helló, iPhone-fanok! Mielőtt ti is beszereznétek az iPhone 7-et, jobb, ha tudjátok: rengeteg felhasználó furcsaságokat jelent az új készülékkel kapcsolatban. A legérdekesebb, amit eddig hallottunk viszont kétségkívül az, hogy a telefon jelzi, ha stresszhatás alatt áll! Hogy mi?!

vous - 2016.09.22.
Napi cuki: az iPhone 7 jelzi, ha stresszel

Szóval nem is olyan rég megjelent az iPhone legújabb terméke, a sokak által várt iPhone 7, ráadásul meglepő színekben is tündököl, azonban egy hónap sem telt el, és máris két nagyobb problémáról számolnak be a felhasználók. Ezek közül az érdekesebb és viccesebb, hogy a készülék minden jel szerint egy fokkal emberibb lett, mint tervezték: ugyanis jelzi, ha stresszhatás alatt áll. Igen, pontosan úgy, mint mi, ha egyszerre sok munka szakad a nyakunkba, vagy ha bármilyen komolyabb feladatot kell elvégeznünk a reggeli kávénk előtt. 

Ez a furcsa tulajdonság akkor tűnt fel az iPhone 7 felhasználóinak, mikor túlságosan sok alkalmazást futtattak egyszerre a készüléken, az pedig sípoló hangot kezdett kibocsátani magából, mondván: elég. Például egy film hosszúságú videó, vagy egy a szokásosnál bonyolultabb alkalmazás valószínűleg a ti új iPhone-otokból is előhozza a morgó medvét. Nem hisztek nekem? Íme a bizonyíték:

Objektum doboz

Objektum doboz

A második probléma, amit gyakran észlelnek az új készülékkel kapcsolatban, már kevésbé vicces: ha repülő üzemmódba kapcsolnak, sok időbe telik, ameddig a készülék újra hálózatot talál. Emiatt persze a repülő üzemmód mint olyan válik értelmetlenné, hiszen az egész lényege az lenne, hogy gyorsan tudjunk hálózatról hálózatra váltani. Az Apple már reagált a problémára, és azt üzeni a felhasználóknak, hogy ilyenkor kapcsolják ki, majd vissza a készüléket, ha pedig így sem működik megfelelően, vegyék ki egy pillanatra a SIM-kártyát is.

Persze nagy erőkkel dolgoznak az ügyön, és ígérik, hogy hamarosan megnyugtatják a stressztől sípoló készülékeket.

Ajánlott cikkek