Egyéb kategória

Vakond lett a patrónusotok? Rowling ezt üzeni nektek!

Hacsak nem volt rossz pár napig az internetetek, bizonyára ti is hallottatok már a legújabb Pottermore-kvízről, és már tudjátok is, hogy mi lenne a patrónusotok, ha véletlenül Harry Potter világába csöppennétek. Azonban számos lelkes rajongó kiakadt, amikor a teszt végén egy vakond jelent meg a képernyőn. Amikor ez Rowling tudomására jutott, úgy döntött, hogy üzen az elkeseredett olvasóknak.

vous - 2016.09.26.
Vakond lett a patrónusotok? Rowling ezt üzeni nektek!

A Pottermore legújabb tesztjét, ami felfedi, hogy mi a patrónusunk, maga J. K. Rowling írta, és még csak pár napja elérhető a Harry Potter hivatalos rajongói oldalán. Mi már napokkal ezelőtt kitöltöttük – és bizonyára ti is megcsináltátok, sőt, még maga az írónő is kitöltötte, és megosztotta az eredményt a világgal: az ő patrónusa egy nyuszt lett!

Objektum doboz

Azonban nincs minden rajongó megelégedve azzal a állattal, ami a végén ezüstös csillogással megjelent a képernyőn. Egy rajongó például egyenesen hisztériás rohamot kapott, amikor kiderüt, hogy egy vakond a patrónusa. Bizonyos szempontból megértjük – hiszen a föld alatt élő, vak állatka nem éppen tűnik dementorokat elűző, biztonságot nyújtó, félelmet keltő állatnak. Amikor azonban egy tweet formájában kifejezte elkeseredettségét, J. K. Rowling meglepő módon válaszolt neki:

Objektum doboz

Ne akarj másik patrónust választani. Az alvilág urát kaptad, aki fényt hoz a sötétségbe – mi lehet ennél szuperebb? 

Hát igen, egyáltalán nem véletlen, hogy a Harry Potter-sorozat ekkora sikereket ért el világszerte, hiszen csak egy vérbeli író tud két mondatban meggyőzni valakit arról, hogy egy vakondra is fel lehet nézni. Sőt, még minket is elgondolkoztatott – hiszen az alvilág urának lenni tényleg nem semmi… 

Objektum doboz

Csajok, nektek mi lett a patrónusotok?

Ajánlott cikkek