Egyéb kategória

Az ősz legtrendibb darabja: a pihe-puha bársonycsizma

Ha ősz, akkor csizma! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az egyik legjobb dolog az őszben, hogy a nyári ruhák után előkerülhetnek a kötött pulcsik és a csizmák. De idén vajon milyen csizma lesz a legmenőbb? A bársony!

vous - 2016.09.28.
Az ősz legtrendibb darabja: a pihe-puha bársonycsizma

Arról már írtunk nektek, hogy idén újra divatba jött a bársony, a párizsi divathéten még a modellek hajába is bársony került. A hétköznapokban viszont nem a hajunkba, hanem a lábunkra kell majd húznunk ezt az anyagot, ugyanis a téli szezon egyik legnagyobb slágere a bársonycsizma lesz. Már csak egy kérdés maradt: imádjuk vagy utáljuk?

bársony

5 szett, ami bizonyítja, hogy idén ősszel újra menő a bársony

Azzal szerintem már minden divatos lány tisztában van, hogy a '90-es évek egyes ruhadarabjai idén ősszel menőbbek, mint akkor. Most pedig felbukkant egy újabb visszatérő a múltból: a bársony. Ha eddig utáltátok, most itt az ideje megszeretni!

A szetteket ide kattintva megnézhetitek!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a bársony nem tartozik a kedvenc anyagaim közé. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy megszeressem? Az ugyanis biztos, hogy az idei ősz nagy slágere lesz. A Hello Giggles szerint egy olyan „alapdarab” lesz, aminek minden lány szekrényében ott van a helye. Gyorsan körbe is néztem, és összegyűjtöttem azokat, amiket még én is szívesen felvennék.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha azonban nektek nem sikerül megbarátkozni a bársonnyal, akkor ezek közül a trendi cipők közül is válogathattok!

Ajánlott cikkek