Egyéb kategória

Fotók: megmutatjuk a világ legcsodálatosabb iskoláit, ahova akár be is költöznénk

Emlékeztek még, milyen nehéz volt kora reggel felkelni az ágyból csak azért, hogy aztán az egész napotokat a suliban töltsétek? Oké, a meló miatt sem könnyű kibújni a takaró alól, de mennyivel motiváltabbak lettünk volna régen, ha ilyen gyönyörű iskolákba jártunk volna!

vous - 2016.10.12.
Fotók: megmutatjuk a világ legcsodálatosabb iskoláit, ahova akár be is költöznénk

1. Birmingham legmenőbb sulija

Forrás:
Elitereaders.com

Nem véletlenül nyert díjat is Alabama állam iskolája, a különleges dizájn ugyanis összeolvad a természettel, ami nyugodt hangulattal árasztja el a sulit.

2. Dánia kényelmes folyosói

Forrás:
Elitereaders.com

Kétszer is meg kellett néznem, hogy biztos legyek benne: igen, ez tényleg egy iskola! Itt a diákok és a tanárok főleg laptopokon vagy tableteken dolgoznak, összeülnek a párnákon, és közösen tanulnak.

3. Bangkok fényűző épülete

Forrás:
Elitereaders.com

Igen, első látszatra az épület éppen úgy néz ki, mint egy fényűző hotel vagy múzeum. Pedig valójában ez Thaiföld egyik legszebb sulija, ahol a tanárok egyedi tantervvel készítik fel a diákokat arra, hogyan illeszkedjenek be a bangkoki kultúra világába.

4. Oroszország balettiskolája

Forrás:
Elitereaders.com

Ez a világ egyik legcsodálatosabb balettiskolája, az egyszer biztos! A folyosókat végig faborítású padlók és üvegfalak díszítik, ami harmonikus hangulatot varázsol a balerináknak az egész épületbe.

5. Japán különleges ovija

Forrás:
Elitereaders.com

Ebben a óvodában (igen, jól olvastátok, ez egy óvoda!) a szabadság a fő motívum. Ez pedig azt jelenti, a gyerekek nyugodtan rohangálhatnak a tetőn, vagy felmászhatnak a fákra –ahogy kedvük tartja.

A többi elképesztő sulit ide kattintva találjátok.

Ajánlott cikkek