Egyéb kategória

Tessék, ismét bebizonyítjuk! Otthon is csak kétféle ember létezik

Amikor arról van szó a szerkesztőségben, hogy még mindig párkapcsolati vízválasztó a fogkrémes doboz használata, akkor tudjuk: eljött az ideje, hogy elkészítsük a „Kétféle ember létezik” sorozatunk harmadik részét is. Otthon ugyanis tényleg kétféle ember létezik, és erre most hoztunk is bizonyítékot.

vous - 2016.10.14.
Tessék, ismét bebizonyítjuk! Otthon is csak kétféle ember létezik
365 lépés önmagunk felé

365 lépés önmagunk felé
Forrás:
Alexandra

1. Fogkrém középen nyomva vagy a végétől kezdve szépen feltekerve?

Azt gondolnánk, 2016-ra megoldódik ez a kapcsolatokat próbára tevő probléma, de NEM! Még mindig létezik olyan fogkrémes tubus, amely nem rúgja ki magát, hanem ugyanúgy nyomkodni, tekergetni kell, mint évekkel ezelőtt. Az biztos, hogy ha fogkrémes tubusról van szó, tényleg csak kétféle ember létezik. A kérdés, hogy együtt laknak-e.

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

2. Vécépapír felülről vagy alulról?

A szerkesztőségben sem értette mindenki, ez miért osztja meg az emberiséget, pedig tényleg vannak, akik kényesen ügyelnek arra, honnan tekeredik a vécépapír, ami aztán természetesen ugyanott végzi.

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

3. A kulcs a zárban marad, vagy sem?

Vannak, akik úgy érzik magukat biztonságban, hogy amikor otthon vannak, benne hagyják a kulcsot a zárban. Mások viszont azonnal kiveszik, és a kulcstartón helyezik el. Ti melyik típusba tartoztok?

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

Kétféle ember létezik kaja Petrovits Olga grafika.

6 bizonyíték, hogy csak kétféle ember létezik, ha evésről van szó

Ti hogyan eszitek a tejbegrízt? Összekeveritek a kakaóporral, vagy nem? És mi van a vonatozással? Vannak, akik az indulás pillanatában már bontják is az útra vásárolt szendvicset, mások tényleg csak akkor esznek, amikor igazán megéheztek. Hét grafikán mutatom meg, hogy ha evésről van szó, alapvetően csak kétféle ember létezik az országban.

Ide kattintva szavazhattok is, melyik típusba tartoztok.

4. Maradjon a mikrosütő ajtaja nyitva, vagy…?

Vagy ne? Van, aki megőrül a látványtól, hogy a mikrosütő ajtaja nyitva van, megint más nem érti, minek állandóan becsukni. Valószínűleg az utóbbiak ajtónyitással állítják meg a mikrót, így ha becsuknák az ajtaját, az újra elindulna.

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

5. Tévé mellett elaludni lehetetlen – vagy mégsem?

Ma már nem kell megvárni a hangyák háborúját, hiszen léteznek egyszerű háttérzajokat szolgáltató csatornák, de van, akit a filmek ringatnak álomba. Megint mások nem bírják éjszaka sem a fényt, sem a zajt, így képtelenek tévé mellett elaludni.

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

6. Tusolás vs. fürdés?

Akiknek lehetőségük van mindkettőre, azok is beletartoznak valamelyik táborba.

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

7. Akkor most folyjon a csapból a víz, vagy se?

Folyik a víz, miközben mosogatsz? Vagy fogat mosol? Vagy előbb vizet eresztesz a mosogatóba/fogmosó pohárba, és azt használod fel? Tessék szavazni! 😀

Forrás:
Petrovits Olga
Objektum doboz

Kétféle ember létezik olvasás Petrovits Olga grafika.

Bebizonyítjuk: csak kétféle ember létezik, ha olvasásról van szó

Megfigyeltétek már, hogy a könyvolvasás nemcsak a betűk falásából áll, hanem fontos rutinok is kapcsolódnak hozzá? Így igaz, vannak a szaglászók és nem szaglászók, a könyvjelzősök és a behajtósok, nem is beszélve az egykönyvesek és a többkönyvesek ellentétéről. Most itt az idő, hogy grafikáink segítségével magatokra ismerjetek, és színt valljatok!

Milyen könyvmolyok vagytok ti?

Ajánlott cikkek