Egyéb kategória

Pornóoldalon kötött ki egy kiskorú ártatlan szelfije!

Egy ausztrál lány ugyanúgy használta a Facebook-profilját, mint minden más ember, szeretett szelfizni, majd azt megosztani az ismerőseivel. Egy napon azonban egy olyan helyen látta viszont a képeit, ahol legmerészebb álmaiban sem gondolta volna.

vous - 2016.10.14.
Pornóoldalon kötött ki egy kiskorú ártatlan szelfije!

Noelle Martin egy ausztrál származású lány, aki mindössze 17 éves volt akkor, amikor a saját Facebook-oldaláról lementették a képeit, és felhasználták azokat különböző pornóoldalakon. A történtekkel a Google képkereső használata közben szembesült, igazából csak arra volt kíváncsi, milyen találatok jönnek elő, ha a saját fotóját tölti fel a programba. Nos, biztosan nem erre számított…

Forrás:
youtube.com/ABC News (Australia)

A lány megpróbálta elérni annak az oldalnak az üzemeltetőjét, ahol megtalálta a képét, ám az ahelyett, hogy eltávolította volna azt, mocskos alkuba kezdett. Az illető csak akkor lett volna hajlandó teljesíteni Noelle kérését, ha cserébe meztelen képeket kapott volna a privát gyűjteményébe a fiatalról.

Ez a jelenség – sajnos – már nevet is kapott, parazita- vagy élősködőpornóként szokás emlegetni. Azzal a módszerrel élnek, hogy ellopják ártatlan lányok fotóit, különböző erotikus tartalmú oldalakon jelentetik meg azokat, majd ezekhez még megjegyzéseket is fűznek.

Forrás:
youtube.com/ABC News (Australia)

Ráadásul van még egy kategória, az átalakított vagy átváltoztatott, ilyenkor a csalók képszerkesztő program segítségével rárakják a civil ember fejét egy pornósztár testére.

Egy ilyen eset, amit ezek tesznek, teljesen tönkreteheti egy lány életét

– fogalmazott Noelle egy külföldi portálnak adott interjújában.

Noelle most 22, de még mindig küzd azért, hogy eltünjenek a képei a „felnőtt”-weblapokról, kért rendőri segítséget is, ám együttérzésen kívül egyelőre mást még nem kapott. Egyik helyről küldik át a másikra.

pornó smink emcsi emőke

Fél napra pornószínésznővé változtam – Rideg Natali sminkmester beavatott a szakmába

Augusztus közepén a VOUS szerkesztőségében akkora volt az izgalom, mint karácsonykor. Izzadt tenyérrel vártunk valakit, akiről tudtuk, egy teljesen új világot tár elénk. Rideg Natali sminkmester járt nálunk, akitől Emcsi egy pornstar (igen, jól olvastátok!) sminket kapott, a többiek pedig egy feledhetetlen délelőttöt. Natali zavarba ejtő lazasággal és őszinteséggel mesélt a felnőttfilmes világról. Na jó, azért beszéltünk a sminkekről is.

A teljes cikkért kattintsatok ide!

A joghallgató azóta összefogott más olyan lányokkal, akik szintén ugyanígy jártak, és együttes erővel próbálnak meg szigorúbb és egyértelműbb törvényeket kiharcolni, hogy a jövőben másokkal ne történhessen hasonló eset.

Ajánlott cikkek