Egyéb kategória

Így lepte meg feleségét a katona, aki lemaradt az évfordulójukról

Amerika kedvenc tévés műsorvezetői között biztosan dobogós helyen végezne Ellen, most pedig a ti szívetekbe is belopja magát. Egy katona ugyanis lemaradt a 10. házassági évfordulójáról, és a híresség segítségét kérte, hogy utólag felejthetetlen meglepetést okozzon feleségének.

vous - 2016.10.18.
Így lepte meg feleségét a katona, aki lemaradt az évfordulójukról

Mary nagy rajongója a műsornak, és már az is hatalmas élmény lehetett neki, hogy ott ülhetett a közönség soraiban. Egyik pillanatról a másikra azonban az egész adás főszereplője lett, miután Ellen kapott egy telefonhívást egy bizonyos Chris Banfordról. A férfi nem más, mint Mary férje, aki katonai szolgálatát töltötte, ezért régóta nem látta már feleségét.

disney-eskuvo-kleenex-meglepetes

Megható: álomesküvőt kapott Disneylandben a szívbeteg lány

Kerry és Ben már hosszú ideje tervezték álomesküvőjüket, a lány betegsége miatt azonban kénytelenek voltak elhalasztani a ceremóniát. Most viszont különleges ajándékkal lepték meg őket!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Chris elmesélte a telefonban, hogy ez az első évfordulójuk, amiről lemaradt, ezért szeretné megkérni Ellent, hogy lepje meg valami különleges dologgal Maryt. A nő persze azonnal elérzékenyült, kiment a kamerák elé, és beszélgetni kezdett a műsorvezetővel. Megosztotta vele, hogy bár a férje „csak” 6 órányi autóútra van tőle, a kocsijuk nem működik valami jól, ezért nem is tudnak túl gyakran találkozni. Szerencsére Ellen felejthetetlen meglepetéssel készült számára, ráadásul nem ez volt az egyetlen váratlan dolog, ami történt! Nézzétek meg ti is!

Objektum doboz

Nektek hogy tetszett a videó?

Ajánlott cikkek