Egyéb kategória

„A neve hallatán a szerkesztőség egy emberként bólogatott” – Ilyen lenne egy VOUS-lány celebekkel feltöltött háreme

Néhanapján a VOUS szerkesztősége – ami egyébként egy porcukorillatú és kedvességgel átitatott hely a felhők tetején – átalakul egy autószerelő műhellyé: ilyenkor szégyentelen módon tárgyaljuk ki a férfiakat, és jót mulatunk a saját szabadjára engedett fantáziánkon. Szulejmán naptémánk hallatán azonnal fel is csillant a szemem: végre eljött a nap, amikor összeállíthatom a saját képzeletbeli hárememet. Tegyünk hát pár perc erejéig úgy, mintha a realitás nem szabna határt az elképzeléseimnek, és lépjünk be a szégyentelen – és egyben véresen komoly – vágyaim világába.

vous - 2016.10.18.
„A neve hallatán a szerkesztőség egy emberként bólogatott” – Ilyen lenne egy VOUS-lány celebekkel feltöltött háreme

Ha a szultánoknak lehet háreme, akkor ugyan miért ne lehetne egy mai modern nőnek is? Ha máshogy nem, legalább egy cikk erejéig. Gondoltam egy merészet, és úgy döntöttem, összeállítom a magam kis szupercsapatát – most pedig elárulom, hogy is nézne az ki, ha a sors egy nap úgy döntene, teljesíteni akarja minden vágyamat. Lássuk hát, kik alkotnák a Molnár-hárem gerincét!

Ryan Gosling

A választást azért nem indokolnám, mert senki nem tenné fel a kérdést, hogy miért pont ő. A neve hallatán a szerkesztőség egy emberként bólogatott földöntúli mosollyal a távolba révedve.

Ryan Gosling személye a hárememben olyan lenne, mint a fekete szín egy nő ruhatárában: már-már közhelyesen alap.

Hogy mire tartanám Ryant? Nekem már az is elég lenne, ha csak ülne egy asztalnál és egész nap mosolyogna rám.

Forrás:
AFP, istock

Tom Hiddleston

A Hiddleswift nevű rémálom a közelmúltban véget ért, de ez még nem jelenti azt, hogy Tom Hiddleston békés álomra hajthatja a fejét.

Az új lidércnyomás már úton van, csak még nem döntöttem el, hogy Hiddlenár vagy Molston névre kereszteljem.

Tökéletes páros lennénk – szerintem. Ő naphosszat nevettethetne a sziporkázó személyiségével, én pedig csak termelném az endorfin nevű boldogsághormont. Ki tudnék egyezni egy ilyen élettel.

Forrás:
AFP, istock

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal nem csak azért kapna egy ágyikót a palotámban, mert szép. Hanem azért is, mert művészcsaládból született, egy igazi úriember, kiemelkedő színész, törődik a testvérével, ráadásul szeret főzni és barkácsolni is. Nekem pedig ez utóbbi két tulajdonságára mindenképp szükségem lenne. Egyrészt lenne egy ezermester a háznál, aki képes mondjuk zárat cserélni, ha valakiből elegem lenne – másrészt mindig letenné a vacsorát az asztalunkra.

A főztjét pedig akkor is boldogan enném, ha borzasztó lenne.

Forrás:
AFP, istock

Brad Pitt

Brad Pitt olyan, mint a jó bor: a kor csak a javára válik.

Eddig két dolog miatt nem teljesült be a szerelmünk: mert 2006-ig kiskorú voltam, és mert Angelina Jolie fittyet hányt az elképzeléseimre.

Köszem szultána II.

Köszem szultána II.
Forrás:
Alexandra

De tényleg csak ez a két dolog állt eddig az utamba. Most viszont szabad a pálya. Mr. Pitt, ha szüksége lenne egy nagykorú vállra, amin naphosszat vigasztalódhat, ajánlom figyelmébe a bal vállamat. Vagy a jobbot. Amelyik önnek szimpatikusabb. A többit meg majd meglátjuk.

Egyébként a hollywoodi pletykák azt rebesgetik, hogy Brad nem érezte magát elég férfiasnak Angie mellett. Nos, Mr. Pitt nálam ez a veszély nem állna fent. A kettőnk külseje és keresete közti radikális különbség hatására pillanatokon belül alfa-hímnek érezné magát mellettem. Ha mégsem, akkor hajlandó vagyok felvenni az elesett nő szerepét, és megkérni önt arra, hogy legyen kedves izzót cserélni a konyhában, mert kiégett az előző.

Forrás:
AFP, istock

Justin Bieber

Justin Bieber megosztó személyiség, több VOUS-lány is felhördült a hír hallatán, amikor bejelentettem: őt is magam mellé venném.

Mindenki nyugodjon meg! Csak az önzetlenség vezérel. Értetek tenném.

Justin az utóbbi években többször is bebizonyította, hogy köz- és önveszélyes: balhézott a paparazzókkal, volt rendőrségi ügye, és többször felháborította már a közvéleményt a felelőtlen nyilatkozataival. Még mindig nem értitek, miért lenne jó, ha ez a lázadó fiatalember a háremembe kerülne?

Nálam végleg eltűnne a világ szeme elől. Hát nem járnánk jól mindannyian?

Forrás:
AFP, istock

Zac Efron

Zac Efron régen ciki volt, de ez szerencsére már elmúlt. Amióta a kis Zac nem veszi magát olyan véresen komolyan, azóta a szívemben és a képzeletbeli hárememben is bérelt helye van. Soha nem követném be Instán, mert azt mások is látják – ha rákattintanak az általam követettek listájára –, de lopva, titokban, bizony rendszeresen rájárogatok a fiatalember fiókjára. A 2017-es Baywatch film főszereplője élő sakktáblaként funkcionálna: a hasán taktikáznék a bábukkal. Mint tudjuk, a sakk egy páros játék, így szükségem lenne ellenfélre is. Szerencsére a VOUS leglazább szerkesztője, Emcsi ezúttal is önfeláldozó módon sietett a segítségemre, és felajánlotta: ha kell, átjön játszani.

Köszönöm, Emőke, az önzetlen barátságodat!

Forrás:
AFP, istock
Ajánlott cikkek