Egyéb kategória

Tevék és fénytáncosok: különös esküvőn ment férjhez a Glee sztárja

A hírességek olykor rengeteg pénzt költenek felejthetetlen álomesküvőre, a Glee sztárja, Dianna Agron pedig most úgy döntött, nem éppen hétköznapi helyszínen szeretne férjhez menni. A színésznő ugyanis Marokkóba utazott, és egy egészen egyedi hangulatú esküvőn mondta ki a boldogító igent.

vous - 2016.10.19.
Tevék és fénytáncosok: különös esküvőn ment férjhez a Glee sztárja

A hétvégén Dianna Agron és szerelme, Winston Marshall összeházasodtak, az esküvő színhelyének pedig a csodálatos Marokkót választották. Noha a páros egyelőre még nem igazán osztott meg részleteket a nagy napról, szerencsére nem maradtunk fotók nélkül; a barátaik ugyanis elárasztották az Instagramot jobbnál jobb képekkel.

Objektum doboz

Az Elite Daily szerint a posztokból fény derült arra, hogy az esküvőn voltak fénytáncosok, sőt még tevék is, úgyhogy azt határozottan kijelenthetjük, hogy a menyegző egy kicsit eltért a megszokottól. A meghívottak néhány fotót a menyasszonyról is megosztottak, aki a hétvégén többféle különleges szettben is pompázott, és bár az esküvői ruhájáról nincs hivatalos kép, sokan arra gyanakszanak, hogy egy nude, 20 000 dolláros Valentino darabban vonult az oltár elé.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti bevállalnátok egy ilyen marokkói esküvőt?

Ajánlott cikkek