Csupán ez az egy dolog kell a tökéletes szempillához!

Minden, amit tudnotok kell, mielőtt műszempillát csináltattok

Több kolleginámnak van gyönyörű műszempillája, így nagy a csábítás, hogy én is újra a műszempillás csajok táborába tartozzak. Ám jobb, ha tisztában vagytok a műszempilla hátrányaival és előnyeivel is. Jöjjön tehát minden, amit érdemes tudnotok a műszempilláról. 

Fiatalabb koromban volt műszempillám. Saját magamnak ragasztottam fel otthon a tincses változatot. Szép volt, nem volt túl hosszú, tényleg az ízléses kategóriába tartozott, azonban mikor lekerült, jött vele a saját szempillám is.Több flakon ricinusolajba került, míg helyrejött, így elhatároztam, hogy soha többé műszempilla. 

Azonban ma már rengeteg műszempillaféléből válogathatunk, kiváló szakemberek vannak, a végeredmény pedig csodálatos lehet. 

Mielőtt rohannátok a szempilláshoz, következzen a nagy szempillakisokos! 

Amit szakemberek raknak fel, és amit megvásárolhattok a drogériákban, messze eltér egymástól

A ragasztó, amit a szakemberek használnak, tarthat 6-8 hétig is, ellenben a kis tubus, amit kaptok a szempillához, csak egy alkalomra szolgál.

Objektum doboz

Nem csak egyféle méret létezik

Ha profi szempilláshoz mentek, ő kifejezetten a szemformátoknak megfelelő pillákat helyez fel. Ezek hossza és alakja is eltérhet. Általában 80, 100 és 120 pillából ál egy sor, illetve választhattok J, B, C és D ívű szempillát.

Objektum doboz

A felhelyezés után 12 óráig...

...nem sírhattok, nem úszhattok, nem izzadhattok, és nem moshattok arcot. Ez azt a célt szolgálja, hogy a ragasztó tökéletesen megszáradjon. 

Objektum doboz

A műszempilla nem olcsó mulatság

Mint ahogy egy jó fodrász vagy manikűrös sem. Inkább válasszatok egy drágább szalont a minőség érdekében.

Objektum doboz

A műszempillához nem szükséges smink!

Hurrá!

Objektum doboz

A profi műszempilla a helyén marad, ha lemossátok a tusvonalat

Objektum doboz

Ha leszeditek a műszempillát, rövidebbnek fog TŰNNI a saját szempillátok

Objektum doboz