Egyéb kategória

Ilyen az álombarátnő a pasik szerint – 6 tulajdonság

Gondolkodtatok már azon, vajon milyen tulajdonságok tesznek szinte tökéletessé egy barátnőt a férfiak szerint? Megmutatjuk, milyen az álombarátnő a pasik szemével.

vous - 2021.11.22.
Ilyen az álombarátnő a pasik szerint – 6 tulajdonság

1. Független

Senki nem azért kezdeményez egy kapcsolatot, hogy gyerekcsősz legyen. Ha kemény napotok volt, kisírhatjátok a férfi vállán a fájdalmatokat, de ne támaszkodjatok a segítségére túlzottan. Ha nem tudtok nélküle létezni, könnyen rátelepedhettek, ami egyenes út a szakítás felé. Legyenek külön programjaitok – így a barátnőitek sem fognak rátok haragudni amiatt, hogy elhanyagoljátok őket.

Forrás:
iStock

2. Intelligens

Lehet, hogy ideig-óráig működik egy olyan kapcsolat, ami csak az érzékiségen, szexen alapul, de ha nincs közös témátok és nem tudtok egymással beszélgetni, sajnos nem lesz hosszú életű a dolog. Természetesen nem kell, hogy öt doktori címmel rendelkezzetek, csak legyetek nyitottak az újdonságokra, figyeljétek a világ történéseit, legyetek naprakészek és egy-egy kijelentéssel okozzatok meglepetést a pasinak. Imádni fogja!

3. Érzéki

A szexben fontos, hogy nagyjából hasonlítsanak az igényeitek. Ha a pasitok például odáig van a kötözős szexért, ti viszont inkább lightosabb együttlétekre vágytok, az elég nagy probléma. Ebben az esetben muszáj, hogy egyezzen az ízlésetek, ha sokáig együtt szeretnétek maradni.

A cikk itt még nem ért véget, a további három tulajdonságért kattintsatok IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek