bubajos-boszorkak-charmed-shannen-doherty

„Kértem a férjemet, hogy élvezzen ki minden pillanatot, mert 5 év múlva halott leszek” – rákjáról mesélt a Bűbájos boszorkák sztárja

A Bűbájos boszorkák sztárját még 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, a halálos betegség pedig nyáron ismét kiújult nála. Ő azonban nem adja fel, és kitartóan küzd az életben maradásért.

Shannen Doherty még a nyáron árulta el rajongóinak, hogy mellrákja kiújult, és ismét nekivág a kemoterápiának. Már a kezdetektől nagyon bátor volt, megosztott fotókat arról, ahogy kopaszra borotválja a fejét, és végig őszintén beszélt az embereknek arról, milyen nehéz ez a kezelés. Most egy interjúban mesélt a Chelsea műsorvezetőjének arról, hogyan változtatta meg az egész életét a betegség.

Az az ember, akinek lennem kellett, vagy akinek hittem magam, vagy aki szerettem volna lenni hat hónappal ezelőtt, teljesen más volt. Most jöttem rá, hogy 'azta, akkor azt gondoltam, nagyon bátor és kedves voltam egész végig, pedig valójában csak bujkáltam.

Objektum doboz

A színésznő azt is megosztotta, hogy nehéz volt elfogadni a helyzetet, és nem azt mondani, hogy „nagyon sajnálom”, minden alkalommal, amikor a férjére nézett. A házasságuk viszont nagyon erős, a betegség pedig csak még inkább közelebb hozta őket egymáshoz.

Kértem a férjemet, hogy élvezzen ki minden pillanatot, mert 5 év múlva halott leszek, és ő rögtön elsírta magát. Szerencsére ez a [negatív] időszak nagyon rövid volt.

Objektum doboz

Shannen továbbra is keményen harcol, és közben igyekszik pozitívan állni a helyzethez. Reméljük, hogy minél előbb sikerül legyőznie a betegséget!