Egyéb kategória

7 ok, amiért imádjuk gyűlölni Cersei Lannistert

Kezeket fel, ki imádja a Trónok harcát? Na, és ki szereti Cersei Lannistert? Valószínűleg most kevesebb kéz van a levegőben, de abban egyetértünk, hogy a most következő dolgok miatt imádjuk gyűlölni őt.

vous - 2016.10.31.
7 ok, amiért imádjuk gyűlölni Cersei Lannistert

Tudjátok, a szeretetet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el. De Cersei Lannister a Trónok harcából kevés emberből vált ki szimpátiát. Mégis azért lehet szeretni is őt. Szeretjük gyűlölni. A Bustle össze is szedte, hogy miért és mi nagyon is egyetértünk.

Vitathatatlanul a legbosszantóbb nő az egész sorozatban. De valószínűleg az egész földkerekségen. Csak saját maga érdekli, imádja az ármányokat és a cselszövéseket. Az aranyló fürtök mögött egy vérbeli kegyetlen nő lakozik. Bár amikor bor van a kezében, akkor még mi, a legnagyobb GoT-rajongók is kezdjük kicsit megkedvelni, ám utána egy gonosz mondattal el tudja vágni a dolgot.

Mégis mindezek ellenére szórakoztató és kíváncsian várjuk, mi lesz a következő lépése, kit akar majd legközelebb eltenni láb alól. Lássuk is, miért szeretjük annyira gyűlölni őt!

1. Könyörtelensége nem ismer határokat

Óriási ereje van. Amit eltervez, az úgy is lesz, nem ismer lehetetlent. Bármit véghez tud vinni, és habár nem értünk egyet minden tettével, bámulatos ez az akaraterő.

Objektum doboz

2. Gyönyörű haja van

Minden nő álma a tökéletes frizura. Cersei Lannister frizurája pedig MINDIG TÖKÉLETES. Tökéletes loknik, tökéletes árnyalat, tökéletes hosszúság. Bárcsak nekünk is ilyen hajunk lenne! Vagy olyan, mint Daenerysé

Objektum doboz

3. A gardróbjáért mi is ölnénk

Természetesen nem olyan ruhákat visel, mint amit mi, de akkor is! Mindig tökéletesen illeszkedik az alakjára a ruha. Csodálatos szabásúak és színűek. Carrie Bradshaw-é után valószínűleg az ő ruhatára a kedvencünk. Még grafikusunkat, Fannyt is megihlette a gardróbja.

Objektum doboz

4. Saját kulcsa van az ördöghöz

A sátáni kacaj ugyan elmarad, de tudhatjuk róla, hogy nagy cimbik az ördöggel. Mindig meglep minket, hogy még annál is gonoszabb, mint amire számítanánk. Képes mindenki előtt egy lépéssel járni.

Objektum doboz

5. Minden látszat ellenére ő is ember

Amikor meg kellett bánnia bűnét és szégyenmenetben ment végig a királyságon, már szinte meg is sajnáltuk. Egy kicsit megtört, és ez mutatta, hogy ő is sebezhető.

Objektum doboz

6. IMÁDJA A BORT

Ezt a pontot valószínűleg nem kell magyarázni. És valószínűleg ő is olyan remek borszakértő, mint amilyenek mi vagyunk.

Objektum doboz

7. Utánozhatatlan az arckifejezése

Az arca mindig mindent elárul. És ezért imádjuk. Ha éppen nem tetszik neki valami, vagy idiótának gondol valakit, egyből megjelenik az arcán. És soha nem tudunk a nyomába érni, ha erről az arckifejezésről van szó.

Objektum doboz

Amíg várjuk, hogy a képernyőre kerüljön a 7. évad, addig egy dolgot el kell ismernünk: gyűlölhetjük Cersei Lannistert a Trónok harcában, de nélküle nem lenne az igazi a sorozat!

Ajánlott cikkek