Egyéb kategória

Para van: ezeket a filmeket nézzétek újra mindenszentekkor

Így mindenszentek környékén muszáj rettegni. Ha nem is vesszük át a nyugati emberek ünnepét, a halloweent, azzal, hogy klasszikus horrorfilmeket nézünk szerintem teljesen kimerítjük a külföldi szokást. Hogy megkönnyítsem a dolgotokat, összegyűjöttem régi horrorfilmet, vagy valami olyasmit, amit nyugodt szívvel ajánlok nektek erre az időszakra. Azok a mozik jönnek most, amiktől kiskorunkban leginkább rettegtünk és éppen itt az ideje újranézni. Kuckózzatok be, és jöhet a popcorn és a félelem. 

vous - 2016.10.31.
Para van: ezeket a filmeket nézzétek újra mindenszentekkor

The Blair Witch Project 

A horrorrajongók örülhetnek, illetve annyira mégsem. Az 1999-ben készült mozit rebootolták. Az amerikai premier már szeptemberben megvolt, azonban a magyar bemutatóról semmit sem tudni. Ideje újranézni a régi filmet.

Objektum doboz

Szörnyecskék

Talán még aranyosak is lennének, olyan cukin mosolyognak, de aztán kijön belőlük az állat… Több ezer feldolgozás készült belőle, de ti maradjatok az eredetinél. Nincs jobb film halloween estéjére. Ja, de még az a pár, amit most mutatok!

Objektum doboz

Tremors – Ahová lépek szörny terem

Így utólag nem is értem, miért féltem ettől a filmtől. Annyira helyes benne Kevin Bacon.

Objektum doboz

szerelem depresszió

Bebizonyították, hogy a romantikus filmek veszélyesek a nőkre

A tudomány egy nagyon ijesztő dologra hívta fel a figyelmet a romkomokkal kapcsolatban. Meséltem már nektek arról, hogy mennyire nem vagyok romantikus lány, ezért számomra felfoghatatlan, amit most egy tanulmány bebizonyított. A Michigan Egyetem kutatói azt állapították meg, hogy azok a nők, akik romantikus filmeket néznek…

A cikk folytatása ITT jön!

Sikoly

No komment, ezt ma este meg kell néznetek! Vigyázat! Ezután már csak pár kattintás a Tudom, mit tettél tavaly nyáron

Objektum doboz

Az ördögűző (1973-as változat)

Itt aztán lesz „ekszeszájszbu”". A borzongás garantált. 

Objektum doboz

+1. Uborka

Gyermekkoromban rettegtem ettől a műsortól, aminek foglmam sincs, mi a műfaja. Hatalmas parám volt, hogy nem fogok tudni elaludni, mire kezdődik ez a borzalom. Ja, igen, kicsikorom óta csak tévére tudok elaludni, ezért történhetett, hogy én megismerkedtem ezzel a műsorral, és nem azért, mert a szüleim felelőtlenek voltak. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek