Még a Vogue magazinba is bekerült Minya Viktória parfümje

A titok, hogy mindig nektek legyen a legjobb illatotok

Biztos nektek is van olyan ismerősötök, akinek egész nap jó illata van. Ti meg örültök, ha délig lehet érezni a parfümötök frissességét? Most ti lehettek azok, akik még este is úgy illatoznak, mint egy rózsaszál.

Kivétel nélkül mindenkinek van olyan ismerőse, aki ha elsétál valahol, olyan finom illat követi, hogy legszívesebben egész nap azt szagolgatnátok. Nem az a fajta, aki reggel, indulás előtt parfümben fürdik, hanem az, akit lágy vattacukor-illatfelhő vesz körbe. Ugyan parfüm nélkül is illatosak lehetünk, de most másfajta tippeket adunk nektek.

Már kiválasztottátok a tökéletes parfümöt (mi már meg is mutattuk nektek őket), de pár óra múlva nem éreztek belőle semmit sem? A Purewow-val most segítünk, hogy ti legyetek azok, akiket irigyelnek a barátok a hosszantartó, kellemes illatotok miatt.

Felkészültetek néhány szuper tippre?

Karakteresebb illatot válasszatok!

Nem minden illat egyforma. Ha eddig citrusos illatokat választottatok, akkor ideje kipróbálni inkább a szantálfát vagy a fűszeresebb jegyeket. Ezek sokkal tartósabbak, tovább megőrzik az illatukat.

Objektum doboz

Rétegek

A tusfürdőtől a testápolóig, a kedvenc illatotok szinte minden formában megtalálható. Érdemes ezket egyszerre használni és nem csak a parfümöt.

Nem mindegy, hova fújjátok

Lépjetek túl a csuklóra spriccelt illatfelhőkön, a rejtett területekre is érdemes figyelni. A has, a mellkas és a fül mögötti területkre is jöhet egy kis fújás. Ugyanis a test melege segít az illatok terjedésében és érvényesülésében.

Objektum doboz

Felejtsétek el a dörzsölést

Természetesnek veszitek, hogy miután befújjátok a csuklóitokat, összedörzsölitek őket? Azonnal felejtsétek el, ugyanis ezzel ledörzsölitek a parfüm felső illatjegyeit, megsérül a harmónia.

Objektum doboz

Fontos, hogy mikor alkalmazzátok őket

Az időzítés mindig fontos, főleg, ha parfümről van szó. Zuhanyzás után még kicsit nedvesebb a bőrötök, ez pedig segít, hogy lezárja az illatokat. Az már csak plusz, hogy így nem is fogja roncsolni a kedvenc blúzotokat vagy ékszereiteket.

Ugye, mindig hidratált a bőrötök?

A hidratálás nemcsak a bőrnek, hanem a parfümnek is tökéletes. A száraz bőr magába szívja, elnyeli az illatokat, azonban a hidratált bőr tartósabbá teszi.

Objektum doboz

Fő a biztonság

Az illatmolekulák könnyen sérülnek, ha nem megfelelően tároljuk a parfümöt. A kedvenc üvegcséiteknek nem a párás, nedves fürdőszobában van a helye!

Ismételgetés

Érdemes egy utazó méretű kiszerelést is tartani a táskátokban a kedvenc parfümötökből. A bőrünk nem ragaszkodik örökre az illatokhoz, de a fenti tippek elnyújtják a hatást. Ám ha már hosszú ideje úton vagyunk, és egész nap rohangálunk a városban, akkor jól jön egy kis frissítés az illatok terén is.

Nektek mi a kedvenc parfümötök?