Egyéb kategória

Megható: a kiscica senkinek sem kellett, túl csúnyának gondolták

Egy igazán megható cicás sztori következik. Egy gyönyörű kiscicát senki sem akart örökbe fogadni, mert túl csúnyának gondolták. Előre jelzem: Romeo nem csúnya, ő egy fantasztikus kismacska.

vous - 2016.11.02.
Megható: a kiscica senkinek sem kellett, túl csúnyának gondolták

A kisállatot senki nem akarta örökbe fogadni egy jótékonységi árverés során, mivel túl csúnyának gondolták. Az állat összes kistestvérének sikerült gazdát találni, egyedül a vörös csöppséget nem akarta senki, az eldeformálódott arca miatt. A kiscica végül az utcára került, ahonnan a spanyol Santuario Compasion állatmentő központ mentette meg. 

Objektum doboz

A vörös kiscicát a szervezet segítségével egy jószívű lány örökbe fogadta, és elnevezte Romeónak. Romeo most vidám, játékos és igazán kíváncsi cica. Gazdája azért osztotta meg az állat történetét, hogy az emberek kevésbé legyenek előítéletesek. Azóta rengetegen írnak neki, hogy szeretnék a kiscicát, de Romeónak jobb otthona nem is lehetne. 

Ugye, ti sem láttok semmi mást, csupán egy édes kiscicát? Én azonnal magamhoz vettem volna a kis Romeót, hiszen annyira aranyos.

Ugye, ti is így vagytok ezzel?

Ajánlott cikkek