Egyéb kategória

Egy lánynak csúnya kiütései lettek, miután használta a népszerű ajakbalzsamot

Télen a legfontosabb, hogy használjatok valamilyen ajakbalzsamot, mert a kiszáradt ajak nemcsak esztétikai probléma, hanem nagyon fájdalmas is. Ma már millió termék közül választhatunk, kinek mi jön be. Én nemrég tértem át egy igazán népszerű márkára, amiről most kiderült, kiütéseket okozott egy lány arcán. 

vous - 2016.11.04.
Egy lánynak csúnya kiütései lettek, miután használta a népszerű ajakbalzsamot

Természetesen megijedtem, azonban nagyjából fél éve használom a cég termékét, és semmilyen problémán nincs vele, sőt kifejezettem szeretem. A szóban forgó márka arcai olyan hírességek, mint Britney Spears vagy Kim Kardashian, és több millió elégedett vásárlóval rendelkezik, azonban Rachel Cronin nem tartozik közéjük. Miután használta az ajakbalzsamot, kiütések és hólyagok jelentek meg a szája körül. 

Objektum doboz

A lány beperelte a céget, azt állítva, hogy a termék miatt jöttek ki rajta a csúnya kiütések és hólyagok. Rachel megnézte az összetevőket, és azt mondja, az egyetlen olyan anyag, amit még soha nem használt, az a növényi édesítőszer, a sztívia, és egy honlapot is talált, ami szerint allergiás reakció léphet fel erre az anyagra. Végül Rachel és a cég megállapodtak, egyes információk szerint a lány kártérítést is kapott.

1453488789-syn-ghk-1453462736-screen-shot-2016-01-22-at-113817-am

Tanulságos sztori: egy lány egész teste rózsaszín lett egy kozmetikai terméktől

Bizonyára, mint minden nő, ti is imádtok különleges szépségápolási szereket vásárolni. Nincs mentségünk, a rabjai vagyunk ezeknek a cuccoknak. Időt és néha pénzt sem sajnálva vesszük halomra a legújabb termékeket. Abi Shenton is így volt ezzel. Abi Shenton egy nálunk is népszerű kozmetikai márka termékét vásárolta meg, azonban nem gondolta, hogy ennyire pórul járhat.

A cikk folytatása ITT jön.

A cég hangsúlyozta, hogy ezentúl még jobban odafigyelnek arra, hogy termékeiken feltüntessék az összetevőket, majd hozzátették:

„Meggyőződésünk, hogy ez a per nem megalapozott. Termékeink a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, és elérik vagy meghaladják az összes biztonsági és minőségi előírást. Független laboratóriumban, szigorú tesztelés alá vetjük az összes termékünket. Vásárlóink egészsége és jólléte a legfontosabb számunkra, több millió elégedett ügyfél használja a termékeinket nap mint nap, akik közül sokan megosztják velünk a tapasztalataikat, amiért nagyon hálásak vagyunk.”

Ajánlott cikkek