Egyéb kategória

Figyelem: mostantól csak sminkecsettel kenhetitek fel az arckrémet!

Egy alapos kézmosás, és már kenitek is fel az arckrémet magatoknak, ismerős, ugye? Ez nem rossz módszer, de van még egy ennél is szuperebb és biztonságosabb lehetőség. Erről lesz most szó!

vous - 2016.11.05.
Figyelem: mostantól csak sminkecsettel kenhetitek fel az arckrémet!

Rengeteg opció közül választhatunk sminkelésnél, akkor, amikor mondjuk az alapozót, a pirosítót vagy a highlightert akarjuk felvinni a bőrünkre. Leggyakrabban ilyenkor ecsetekkel dolgozunk, azonban a mindezt megelőző krémet már általában csak az ujjainkkal kenjük fel. De mi lenne, ha ebben a fázisban is egy ecset lenne a segítségünkre?!

Objektum doboz

Egy tiszta, szintetikus ecsetre lesz szükségetek, melyet csak erre a célra fogtok használni, és lehetőleg ne legyen túl durva az arcbőrötöknek. Mártsátok ezt a krémetekbe, majd kezdjétek eloszlatni a bőrötökön, jól dolgozzátok bele. Ez a verzió azért lehet jobb, mint az ujjaitok, mert kevesebb terméket pazarolhattok el, egyenletesebb lehet a végeredmény, és kisebb az esély arra, hogy szennyeződések kerülnek a pofitokra. 

Objektum doboz

Természetesen most sem feledkezhetünk el az ecset kitisztításáról. Hisz a következő alkalomkor is fontos, hogy ne piszkos eszközzel nyúljatok a krémbe, mert akkor az egész tégelybe bejuttathatjátok a koszt és a baktériumokat. Miután ezzel készen vagytok, hűvös és száraz helyen tároljátok a sminkkelléket a következő használatig.

ecset smink makeup

A tökéletes smink titka: 6 ecset, amire minden nőnek szüksége van

Titeket is megigéz a profi sminkesek táskájában lévő ezernyi ecset? Ilyenkor jön a sóhaj: de jó lenne otthonra is! Igen ám, de először tudni kéne, melyik mire való. Jó hír, hogy elég néhány darab, amivel az otthoni sminkelést tökélyre fejleszthetitek.

Detti cikkét itt találjátok!

Ajánlott cikkek